ajakápoló,

Szépülés a világ körül az Alverdével

május 13, 2018 Arabella 0 Comments

Alverde

Nagyon szeretnék utazni, azonban a komolyabb utazásokat mindig csak halogatom. Ezért egyelőre itthonról próbálom megismerni más országok kultúráját, már amennyire ez lehetséges. :) 

Éppen emiatt mostanában különösen tetszenek azok a kozmetikumok, amelyeket egy-egy egzotikus táj vagy régóta meglátogatni vágyott környék ihletett - az Alverdénél pedig most bőven találni ilyeneket.

Alverde Naturschön arclemosó tej

Alverde Naturschön arclemosó tej

A sötét üveg és a pumpás kiszerelés azonnal lenyűgözött... olyan, mintha egy mediterrán villa fürdőszobájából repült volna ide. Az illata megosztó lehet - még számomra is az. Egyszerre olívás, növényes és citrusos, nekem sokszor túl karcos, fanyar, ugyanakkor kétségtelenül üdítő. 

Fontos, hogy ez egy arclemosó, tehát nem vattakoronggal kell használni, hanem vízzel, ténylegesen lemosáshoz, mint bármely más állagú lemosót.

A szemkörnyéken nem árt óvatosan bánni vele, szembe kerülve csíphet, ezen túl viszont tökéletes. A nem túl erős, közepes sminket is leszedi, de én főleg reggelente szeretem használni. Felfrissíti a bőrömet, ugyanakkor minimálisan sem szárít, sőt, úgy érzem, némi tápláló hatása is van.

Alverde Eins Zwei Chai Ajakápoló

Alverde Eins Zwei Chai ajakápoló

Alverde Eins Zwei Chai Ajakápoló

Alverde Eins Zwei Chai Ajakápoló

Muszáj megemlítenem, hogy mennyire jópofa ez az elnevezés. :) Nagyon kellemes, édes alapú, de összességében fűszeres illata van, nekem kimondottan tetszik. Az állaga elég keménynek tűnhet, azonban ez az a típus, amelyik a test hőjétől ellágyul, így amikor végighúzom a számon, már kellően krémes.

A cserepes ajkakat nem ez fogja egycsapásra helyrehozni, viszont enyhe szárazságra és általános táplálásra korrekt.

Egy nagy hátránya van: sajnos még vékony rétegben is tompítja a szám színét, ami számomra nagyon előnytelen. Emiatt csak itthonra használom, de nem is baj, mert így legalább minden este hidratálom az ajkaimat. :)


Alverde Infinity Khol Liner

Alverde Infinity Khol Liner


Alverde Infinity Khol Liner

Egy-két éve nagyon divatossá vált ez a forma, de én mostanáig nem mertem kipróbálni ilyet, egyszerűen nem tudtam elképzelni, hogy lehet ezzel szép vonalat húzni.

A tesztelgetés során arra jutottam, hogy csak a hegyével nem érdemes próbálkozni, viszont a pillasorhoz fektetve egész szép eredményt lehet elérni vele. Ennek ellenére ha precíz, pontos és éles vonalra vágysz, akkor ez nem lesz neked való. Ezzel sokkal inkább füstös hatást lehet elérni, már csak azért is, mert egy vonással nem lesz mélyfekete, inkább csak sötétszürke. 

Elméletileg szemfestékként is használható, de nekem annak túl száraz ez a textúra, és nem is tudom szépen eldolgozni. Lágy, füstös hatású kihúzáshoz viszont egész jó, és a tartóssága is rendben van: még ezeken a meleg napokon is reggeltől estig maszatolás nélkül kitart.

Arclemosó tej, ajakápoló, ceruza:

Alverde

Az arclemosót abszolút ajánlom, főleg száraz bőrre jó választás, az ajakápoló aranyos és kellemes illatú, ha nem zavar, hogy halványabbá teszi a szádat, szuper, ha igen, használhatod itthonra, mint én, a szemkihúzó... nem használhatatlan, de találsz erre a célra jobbat. ;)

* A termékeket tesztelésre kaptam.

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: