Avon,

Az Avon bloggereseményén jártam

május 20, 2018 Arabella 0 Comments


Egyre kevesebb bloggereseményre és együttműködésre mondok igent, de az Avonnak nem tudok nemet mondani, mert mindig végtelenül korrektek és kedvesek. :)

Kedden némi aktív programmal összekötve ismerhettük meg a tavaszi-nyári újdonságokat az Elevenparkban, a mozgásból én kevésbé vettem ki a részemet, viszont készítettem néhány fotót ízelítőképp... velem tartotok egy képes beszámoló erejéig?  :)

Az eredendően vidám és színes teret az extra színes dekoráció tette még játékosabbá - az ugrálás nem az én világom, viszont egy-két próbát azért tettem. Tényleg nem nekem való, azonban egy élménynek klassz volt, ha ti kicsit is jobban szerettek mozogni, mint én, biztosan jól éreznétek magatokat. :)


Az újdonságokat Nitu mutatta be, mint mindig, most is tömör, ugyanakkor információgazdag volt a prezentációja. Új parfümök, körömlakkok és sminkek is érkeznek az új szezonra... párat már tesztelgetek is. :)A bronzosító gyöngyök már klasszikusnak számítanak az Avonnál, azonban most több új színvariáció is elérhetővé válik. A nagy-nagy kedvencem, az Anew Vitale család megújul, mostantól Perfect Skin lesz a neve... remélem, a BB krémből továbbra is lesz hasonlóan világos árnyalat, mert nyaranta a könnyedségével ez ment meg.

A zömében krém Gel Shine lakkok kibővülnek fantasztikus, csillogó színekkel... nézzétek csak azt a gyönyörű smaragdzöldet!Mindig úgy alakul, hogy éhesen érkezem a rendezvényekre... szerencsére finom falatokból most sem volt hiány. :)Az újdonságok sztárja egyértelműen a Luck Limitless parfüm volt, nagyon mutatós ez az üveg a kék folyadékkal, és persze az illata is finom. :)


A sok szépség közül kaptunk néhányat kipróbálásra, egyelőre a tusfürdő a kedvencem, de a szempillaspirál és a hajápoló is ígéretes.

Ezúton is köszönöm a szervezőknek a meghívást és a kedvességet, Fruzsinak pedig azt, hogy ismét élvezhettem a társaságát. :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: