Avon,

Vissza a télbe az Avonnal

március 20, 2018 Arabella 0 Comments

Avon Túl a pasztellen
Ha már az időjárás úgy döntött, hogy visszahozza a telet, én arra jutottam, hogy nem ellenkezem, sőt: második karácsonyként tekintek erre az időszakra. Erről pedig egyből eszembe jutottak az Avon karácsonyi rendezvényén kapott ajándékok. Mindet kipróbáltam, mégsem írtam még róluk... részben talán azért, mert elég ünnepi hangulatúra sikerültek a képek, de ez most még kapóra is jön. :)

Avon Mark. Dual Glow pirosító és highlighter - Just Pinched

Mark. Dual Glow pirosító és highlighter - Just Pinched

Avon Mark. Dual Glow pirosító és highlighter - Just Pinched

Az Avontól már megszokott formájú kompaktban érkezik a duó, egyszerű és nagyszerű. Jól záródik, van benne tükör, több nem kellhet. Ami benne van... az pedig tényleg pont nekem való. :)

Avon Mark. Dual Glow pirosító és highlighter - Just Pinched

Ezer éve áhítozom egy teljesen hideg tónusú highlighter után... hát itt van. Az alapszíne fehér, a fénye pedig rózsaszínes, ha egy kívánságom lehetne, kevésbé lenne pigmentált, a fénye viszont átütőbb lenne, de így is örülök neki.

A pirosító nagyon érdekes: kicsit rózsaszínes, ugyanakkor tompa, natúr. Világos arcbőrön csodásan mutat, igazi üde, friss orcákat lehet vele varázsolni.

Tapintásra mindkét oldal egyforma, selymes, nem porolódó textúrájuk van, amelyből nem vesz fel túl sokat az ecset, így nehéz túlzásba esni velük. A highlighter tartóssága közepes, 5-6 órán keresztül marad fenn, a pirosító azonban még a nap végén is jól láthatóan a helyén van.

Szerethető, klassz kis darab, azt hiszem, mostantól (még) többet fogom használni. :)

Avon Luxe szájfény - Dainty Pink

Luxe szájfény - Dainty Pink

Avon Luxe szájfény - Dainty Pink

Avon Luxe szájfény - Dainty Pink

A Luxe vonalat a mindennapi eleganciája miatt kedvelem, de szájfényt korábban még nem próbáltam... pedig ez egy igazán jól sikerült ajakfény. 
Kattanva záródó, elegáns tubusa van, az applikátora aprócska, nekem így többször vissza kell mártanom, ugyanakkor precíz munkához tökéletes.

Avon Luxe szájfény - Dainty Pink
Az illata citromos-fanyar, én az édesebbeket jobban kedvelem, de tény, ami tény, ez különlegesebb. A formulája tapadósak tűnik, az is az első pillanatokban, azonban fokozatosan egyre könnyedebbé válik, olyannyira, hogy két-három óra elteltével szinte szétfolyósan könnyeddé válik. Pont emiatt nem is a legtartósabb, pótolni viszont nem nagy erőfeszítés. :)

Ami igazán különlegessé teszi, az a színe, pedig féltem tőle. Nagyon világosnak tűnő alapszíne van, azonban nem túl vastagon használva szerencsére nem tompítja még az én szám színét sem, ugyanakkor a benne lévő rezes-rózsaszínes csillámok fantasztikus, fátyolos fényt kölcsönöznek.

Nem egyértelműen kivehetőek a csillámok, pláne normál távolságból, onnan csak az látszik, hogy nagyon egyedi fénye van. Igazi ínyencség.

Mark. Gel Shine körömlakk - Berry Nutty

Mark. Gel Shine körömlakk - Berry Nutty

Mark. Gel Shine körömlakk - Berry Nutty

Erről a lakkcsaládról csak jót tudok mondani, és nincs ez másként ezzel az árnyalattal sem - mert annak ellenére, hogy valamivel sűrűbb, mint szeretném, semmilyen probléma nincs a felvételével. Két rétegben pont elegendő, fényes, gyorsan szárad, tartós... nem igazán van mit ragozni rajta. :)

Maga a szín ízlés kérdése, hozzám nem áll túl közel, mégis sikerült meglátnom benne az ünnepet, egészen pontosan az ünnepi finomságokra emlékeztet, így pedig már tudok másként nézni rá. A nem tipikus barnák kedvelőinek szuper választás.


Ha hozzám hasonlóan Te is hideg tónusú highlightert keresel, itt egy opció, és a pirosító része sem rossz, a szájfény különleges darab, a lakk pedig hozza a szokásos (jó) minőséget. Bátran ajánlom mindhármat. :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: