kultúra,

Álomlakás Barcelonában

március 21, 2018 Arabella 0 Comments


Valahányszor szóba kerül a blogon a Sims, mindig felmerül az álomlakásom - igen ám, csakhogy hiába próbáltam már többször, egyszerűen nem tudom megalkotni álmaim otthonát. Az alapokról nem tudok dönteni: lakás vagy kertes ház legyen, hány szobás stb.

Viszont az egyik letöltött városomban, Barcelonában (döbbenetesen kidolgozott, részleteket ide kattintva találsz) átalakítottam egy lakást, és ez abszolút olyan élettér lett, amilyenben jól érezném magam.Egy nagy, polgári házból kialakított társasházról van szó, igen frekventált helyen fekszik. Egész nagy, ahogyan felülnézetből is láthatjátok, két hálószoba, egy hobbiszoba, egy közös légtérben lévő nappali-étkező és konyha van benne, illetve természetesen fürdőszoba. 

A játékban egy fiatal felnőtt sim a tulajdonosa, színész a hölgy, de hobbiként fest és videókat is készít. Néha a színésztársa (és egyben legjobb barátja) nála alszik a vendégszobában, korábban lakótársak voltak, nagyon kötődnek egymáshoz.
Maga a lakás azért tetszik nagyon, mert egyszerre tartalmaz régi és modern elemeket, a falak tele vannak festményekkel, színek tekintetében pedig a piros és a sötétzöld dominál. A konyhában és a fürdőszobában lévő csempét különösen szeretem. :)

Könyha, étkező, nappali, folyosó:


Fürdőszoba, hálószoba:
Hobbiszoba, vendégszoba:

Most magamhoz képest rengeteg egyedi tartalmat használtam, egy-kettő talán kilóg, de összességében még így sem lett túlontúl művi az összkép. Legközelebb talán megmutatom a ház asszonyát is. :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: