csacsogós,

Ilyen a fancy bloggerlife? 👗💍👠 | Vlog

február 02, 2018 Arabella 3 Comments


Egyelőre videófronton a vlogolás a kedvencem - élvezem, hogy szabadabb lehetek, és ebben a formában a hibák is jobban megférnek, mint egy más típusú videóban.

Múlt hét csütörtöktől vlogoltam néhány napig, láthattok egy kis részletet a dolgos hétköznapjaimból, de főleg blogolással kapcsolatos dolgok történnek benne... amolyan #bloggerlife, de persze véletlenül sem komolyan véve ezt a hashtaget.Néhány napja már elérhető a YouTube-on a videó, azonban ahogy már jeleztem is, ide nem feltétlenül fog mindig minden kikerülni, és pláne nem azonnal, úgyhogy ha nem szeretnétek csúszást, iratkozzatok fel ott is. :)

Ajánlom Neked

3 megjegyzés:

 1. Kissé számomra realisztikus volt a videó, de mivel #bloggerlife, végülis nem lehet belekötni :) Azért sokkolt, hogy mennyi időt elvesz ez egy hétvégéből, hogy ide tartalom kerül, gyakorlatilag vásárlás, evés, alvás, séta és blogírás amiből állt a videó a munka mellett.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazság szerint úgy általában is ennyiből áll az életem, csak kicsit több benne a munka, ezek pont laza napok voltak. :)
   Tényleg elképesztő időt felemészt a blogolás, egy napot a hétvégéből mindenképp. Mondjuk azért is, mert általában tömbösítve fényképezek, tehát nem csak egy posztnyit, hanem az egész heti adagot.

   Törlés