alapozó,

Alapozó a tökéletes bőrért

október 28, 2017 Arabella 6 Comments


Egy rúzst, körömlakkot vagy szempillaspirált rövidebb gondolkodás után teszek kosárba, általában impulzusvásárlások. Az alapozókkal más a helyzet, mert nagyon sok tényezőn csúszhat el a dolog. Nem elég a megfelelő árnyalat, a szép finis, a megfelelő állag, természetesen az arcbőrre gyakorolt hatása sem utolsó. Azt hiszem, érhető, miért vagyok megfontoltabb. :)

Avon True Flawless

Éppen ezért nem mertem eddig Avon alapozót kipróbálni - az Anew BB krémet használtam egyedül, az fantaszikus! -, de a True Flawless tökéletesnek tűnt, így léptem egy bátrat, és teszteltem. :)

Avon True Flawless

Elegáns fekete dobozban érkezett az üveg - mert valódi üveg. Meglepően súlyos és minőségi, a kupakja is masszív és a pumpája is tökéletes, ha nem látnám a feliratokat, azt hinném, hogy egy luxustermékről van szó.

Avon True Flawless

Az állaga igencsak sűrű, nem folyik el, szinte krémszerűen tömör. Ennek ellenére nagyon könnyen eldolgozható, szivaccsal egész vékonyan is a bőrbe lehet ütögetni, ecsettel pedig garantált a tökéletes bőr. 

A fedése közepes-erős, építhető, mégsem lesz soha túl sok, mert a finise gyönyörű. Nem matt, de nem is ragyogóan fényes, csak szaténos, natúr fénye van, ami mellett hiába az erősebb fedés, a természetes hatás mindig megmarad.

Avon True Flawless

Az én árnyalatom a Light Ivory, kissé sötétnek és túl sárgásnak tűnhet, de pillanatok alatt igazodik az én tónusomhoz, és tökéletessé válik.

Smink nélkül, alapozóval, teljes sminkkel:


Avon True Flawless

A krémes állaga lehetne csalóka, azonban nem az. Nemcsak nem szárít, de egyenesen táplál. Nagyon kényelmes viselet, és a tartóssága is remek, 8-10 óra után valamelyest csökken a fedése, ez sem kis teljesítmény, viszont még ezután is kitart, egészen a leghosszabb munkanap végéig.

Én alapvetően az enyhébb fedésű alapozókat kedvelem, de ez minden más szempontból olyan jól teljesít, hogy már hetek óta kizárólag ezt használom, klassz darab!

Melyik a kedvenc alapozód? :)

* A terméket tesztelésre kaptam.

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. Brutális az orrod és a hajad! Csinálhatnál velük valamit, már ha beauty bloggernek tartod magad. Ilyen ápolatlan frizurával totál hiteltelen vagy! Sminkelni is sminkelhetnél sokkal előnyösebben.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kíváncsi lennék, hogy mégis hogy nézhet ki a te orrod/hajad/sminked, ha már ennyire feljogosítva érzed magad arra, hogy kéretlen tanácsokat osztogass embereknek akiknek amúgy *zéró* szükségük van rá hogy "valamit" is csináljanak vele. Menj máshova trollkodni.

   Törlés
  2. Nem a rommá photoshoppolt-filterezett képekhez kellene viszonyítani. Ha nem tetszik Arabella stílusa, az egy dolog, de ha kinyilvánítod a bántó véleményed, igazán hozzátehetnéd, szerinted mit kellene csinálnia a külsejével. A "brutális orr" részre különösen kíváncsi lennék.:D

   Törlés
  3. nem keresnél más hobbit a kedvemért? esetleg írogathatnál a számodra tökéletes emberek oldalára, arabelláét neg neghagyhatnád nekünk, akiket valóban érdekel

   Törlés
  4. Linette: Leírhatod még a véleményedet akárhányszor, akkor sem fogsz vele sem megbántani, sem visszatartani semmitől. Amit csinálsz, az pont olyasmi, ami rám (szerencsére) nem hat, úgyhogy teljesen fölösleges az erőlködésed.

   Törlés
 2. Kiszólt a luk a gödörből. Linette te biztos csodálatosan nézel ki. Mutasd meg magad és utána dumálj. Judit

  VálaszTörlés