Different Dimension,

A legegyszerűbb halloweeni lakkozás

október 29, 2017 Arabella 2 Comments

Different Dimension Poe Nailmail

A halloween nem a kedvenc ünnepem, mert a legfájdalmasabb emlékeimet idézi fel, de nem szeretek sem szenvedni, sem ünneprontó lenni, így elhatároztam, hogy idén megpróbálom kicsit vidámabban megközelíteni ezt az időszakot.

Számomra fontos az, hogy az aktuális hangulatomat tükrözze, ami a körmömön van, így egy halloweeni manikűrt szerettem volna. Azonban annyira még nem barátkoztam össze ezzel az ünneppel, hogy bármilyen nail art eszközöm (nyomda, matrica) legyen itthon, vásárolni sem szerettem volna, így maradtam lakkok párosításánál.

Different Dimension Poe Nailmail

Different Dimension Poe Nailmail

A bejegyzés címe egyáltalán nem túlzás, ettől egyszerűbb manikűrt elképzelni sem tudok. A középső ujjamra és a gyűrűsujjamra a Different Dimension …Dream Within A Dream-et kentem fel. Három réteg kell belőle a teljes fedéshez, ami most pont jól jött, mert a gyűrűsujjamon a köröm beszakadt, és ez szépen kiegyenlítette a teafilteres gyorssegélyt, viszont az a helyzet, hogy ezt a lakkot egyébként is szeretem. Egyszerű a koncepció, mégis nagyon egyedi, ráadásul ezüstben a Different Dimension verhetetlen. 

A többi körmömre a And All I Loved, I Loved Alone-t tettem, ez egy viszonylag élénk narancs szórt holoval, nagyon sokan rajonganak érte, szerintem sem rossz, de a glitteres sokkal különlegesebb.
Different Dimension Poe Nailmail

Different Dimension Poe Nailmail

Different Dimension Poe Nailmail

Az a helyzet, hogy bármennyire is erőlködésmentes ez a lakkozás, pontosan azt a vidám, bolondos, de mégis kicsit furcsa és félelmetes érzést adja vissza, amit szerettem volna. Ráadásul elég könnyen másolható: ha van holo narancs lakkod, szuper, de ha nincs, egy egyszerű, krém finisű drogériás is megteszi, plusz egy különleges, kicsit bizarr fekete, ezüst vagy narancs glittercsoda, semmi több. 

Fogsz halloweeni manikűrt készíteni? :)

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

 1. Szép lakkok. Sötétzöld a körmöm, ennél ijesztőbb már nem lesz. Van tökmintám, de tegnap nem értem rá lakkozni, ma meg valami szolidat csinálok holnapi melóba.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A sötétzöld jól hangzik, nekem az is kicsit halloweeni hangulatú. :)
   Ma én is valami tompábbra fogok váltani, valószínűleg valami csillogó púderszínre. :)

   Törlés