Different Dimension,

Könyv inspirálta: #nailmailseptemberchallenge

szeptember 22, 2017 Arabella 2 Comments


Nailmail Dark Balance

A Nailmail szeptemberi kihívásának témája (könyv, könyvszereplők) már jó ideje tervben volt, viszont számomra egyértelműen az őszhöz kötődik, így szeptemberre időzítettem. És egyúttal nagyon vártam is, ugyanakkor fogalmam sem volt, mit fogok készíteni.

Nailmail Dark Balance

A kedvenc könyvem A per Franz Kafkától, de ha azt kellene manikűrhöz kapcsolni... fekete-fehér és szigorú vonalvezetésű lenne, semmi izgalmas. Így más megoldást kerestem, ez sem lett túl színes, azonban annak örömére, hogy ismét van készleten, legalább egy kis Dark Balance van benne.

Nailmail Dark Balance

Az inspirációs forrás az a könyv, amit a Dark Balance másik felének élettörténete ihletett, ráadásul ez egy barátnőm írása. Korábban meséltem már nektek erről egyszer érintőlegesen, úgyhogy most ugorjunk a manikűrre. :)

Nailmail Dark Balance

Nailmail Dark Balance

Ezúttal egyértelműen az egyszerűségnél maradtam, a hüvelykujjamra csak fehér került (Catrice ICONails Milky Bay), ez szimbolizálja az üres papírlapot, a középső- és a gyűrűsujjamra írásmintát nyomdáztam az egyik MoYou lemezről, ez sajnos nem lett olyan szép, mint szerettem volna, de majd legközelebb. A mutatóujjamon ott a Dark Balance, az eredménye az írásnak, az irodalomnak és a kommunikációnak, a kisujjamon pedig a ragyogó, örömteli Rejoice.

Tudom, kicsit elvont, de ez számomra tökéletesen tükrözi a Nomen Nescio könyvvel kapcsolatos élményeimet. :)

Nailmail Dark Balance

Nailmail Dark Balance

Szeptember 27-edikéig még Te is nevezhetsz a kedvenc könyved vagy könyvbéli szereplőd inspirálta manikűrrel, a nyeremény pedig ezúttal egy Pretty Serious Bump-Dee-Bump körömlakk.

A részletekért kattints a Nailmail Instagram oldalára! :)


Melyik a kedvenc könyved?

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

 1. talán bulgakovtól a mester és margarita. ez volt az a mű, amit azonnal újrakezdtem, mihelyt elolvastam, mert egyszerűen fájt, hogy vége, imádtam a részese lenni (azóta pár évente újraolvasom), a másik nagy kedvencem pedig szerb antaltól az utas és holdvilág. a könyv alapján szerettem bele velencébe, és hatalmas élmény volt, mikor először eljutottam oda.
  aztán persze ki ne hagyjuk lázár ervin meséit (a hétfejű tündért képtelen vagyok sírás nélkül elolvasni, az egyik legszebb történet valaha), de neki nem csak a meséi gyönyörűek, a többi történetét is nagyon szeretem.
  aztán ugye örkény (nem tudok egyetlen művet választani) ... és folytathatnám a sort napestig, nagyon nehéz egy kedvencet választani 😊

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én A perrel vagyok ugyanúgy, mint te A Mester és Margaritával. Az Utas és holdvilágot mindig elő akarom venni, csak elfelejtem... most viszont eszembe juttattad, köszönöm szépen! :)

   Örkényt én is nagyon szeretem, szintén nem tudok egyetlen művet választani tőle, és tényleg eleve nehéz kedvencet választani, nekem is csak azért A per az, mert az egyik rétegét nagyon-nagyon átérzem.

   Törlés