Il était un vernis,

Színek vihara: #nailmailjulychallenge

július 15, 2017 Arabella 8 Comments


A Nailmail júliusi kihívásának témájával kapcsolatban elég bizonytalan voltam: több dolog is felmerült, de vagy nem tűntek elég érdekesnek, vagy más hónapokban aktuálisabbak lesznek. Aztán megérkezett az Il était un vernis Mystical Fantasy Club kollekciója, és a színek elvarázsoltak. Még úgy is, hogy nem mind az én világom.

Nailmail Il était un vernis Mystical Fantasy Club

Így aztán a téma a színek, a színek vihara lett, jöhet minden, ami színes! :) A Keep Calm and Follow the Dragon azonnal a szívemhez nőtt, azt mindenképp használni akartam, de hezitáltam, hogy mivel kombinálhatnám. Végül a My Unicorn made me do it mellett döntöttem, a narancs lakkok nem gyakran tetszenek, azonban ennek sikerült megfognia. Akartam egy sötétebb, hidegebb ellenpólust, ez lett a La Paulée, aki annak idején megvette, jól tette, mert az egyik legszebb zöld.

Nailmail Il était un vernis
Mindenképp a kedvenc technikámat, a dry brush-t szerettem volna használni, tudom, hogy az ezzel készült manikűrök megosztóak, de szerintem ha valahogy jól érvényesülnek a színek, akkor így. :)

Alapként most is a Catrice Milky Bay-t kentem fel, ha fehér lakk, mást már nem is akarok a készletemben tudni.

Nailmail Il était un vernis
Nailmail Il était un vernis

Végtelenül egyszerűen haladtam minden színnel: először a zöldessárgával, aztán a naranccsal, végül a zölddel húztam véletlenszerű vonalakat. A középső ujjamra és a gyűrűsre tettem még egy-egy háromszöget, de ezek nem adtak túl sokat a manikűrhöz.

Nailmail Il était un vernis
Nailmail Il était un vernis

Nagyon sokszor előfordul, hogy az adott lakkozás szebb a képeken, mint élőben. De ennek a fordítottja is, és ebben az esetben erről van szó. Közelről nem az igazi, viszont normál távolságból nézve, élőben kifejezetten tetszett, annyira, hogy több napig nem mostam le. :)

A #nailmailjulychallenge részletei: LINK

Jelentkezel a kihívásra? :)

Ajánlom Neked

8 megjegyzés:

 1. Párszor csináltam hasonló manit, ez is inkább máson tetszik jobban. Szép az a narancs lakk!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én tényleg nagyon szeretem ezt a technikát, de inkább bohókás, semmint elegáns dolgokat lehet vele csinálni, és úgy vettem észre, te inkább az elegáns vonallal érzed jól magad. :)

   Számomra is meglepő, de nekem is tetszik ez az IEUV, pedig ezen kívül csak egy narancs indie lakkom van. Valahogy ez kicsit pirosabb, mint a klasszikus narancs, talán emiatt szebb. :)

   Törlés
 2. Szerintem állati jól néz ki.:)

  VálaszTörlés
 3. Jelentkezek!!!!
  Csodás manikűrt csináltál, adtál is jó ötletet ;-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De jó, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit alkotsz. :)

   Törlés
 4. Na ez ám tényleg ütős lett.Nagyon tetszik!:) Olyan vidám;)

  VálaszTörlés