csacsogós,

Merre jártam a múlt héten?

április 20, 2017 Arabella 4 Comments


Az elmúlt hetem nagyon eseménydús volt, a sok egyéb dolog mellett szerencsére utazásra és kikapcsolódásra is jutott idő. Bár csak elvétve fényképeztem, arra gondoltam, hogy írok egy rövid összegzést... mert éppen ehhez van kedvem. :)


Szerda
Szerdán Budapestre vonatoztam, elsősorban az Avon bloggertalálkozója miatt. A Well PR eseményeit mindig nagyon szeretem, de ezen alkalommal kicsit tartottam a rendezvénytől, mert a fő program lézerharc volt. Én és az ilyen dolgok pedig... mondjuk úgy, hogy elég távol állnak tőlem, legalábbis ezt hittem. 

Ehhez képest a délutánt már a nassolnivalókkal megalapozták, számomra olyan hangulatot sugároztak, mintha moziban lettünk volna, a mozit pedig nagyon szeretem. Nitu prezentációja is érdekes volt, nem száraz, hanem lelkes és lényegre törő.

A lézerharccal pedig az a helyzet, hogy beszippantott. Először még nem, de amint ráéreztem, és rájöttem, hogy lehet taktikázni, abba sem akartam hagyni.

Az esemény a Duna Plázában zajlott, korábban még nem jártam ott, és mivel hamar megérkeztem, körül is néztem. Végre láttam kibővített L'Oréal pultot, illetve egy Orsay sálba is beleszerettem, viszont már csak a kirakati mintadarab volt belőle, így máshol kell levadásznom.

CsütörtökCsütörtökön egy nagyon kedves barátnőm és a barátja látogatott meg Nyíregyházán, a nap javát az állatkertben töltöttük, bármeddig lehetne sétálni ott, de mi meglepően gyorsan, mindössze néhány óra alatt megnéztünk mindent. 

Az összes állatot nagyon szeretem, de a kedvenceim - természetesen, hiszen már ismertek - a macskafélék voltak.


Az állatkert után moziba mentünk, a Halálos fegyver 8-at néztük meg. Nem az én filmemnek ígérkezett, illetve a korábbi részeket sem láttam, viszont kikapcsolódásnak és újdonságnak megtette, talán alkalomadtán a korábbi epizódokat is pótolom majd.

VasárnapVasárnap ismét én utaztam, Budapestre mentem, ami azt hittem, hogy az ünnep miatt kihalt lesz, ehhez képest tele volt élettel. Ez a pezsgés most is, mint mindig alaposan feltöltött, de az is jót tett, hogy az egyik legjobb barátnőmmel végre együtt tudtunk tölteni néhány órát, a Margit-szigeten sétáltunk a déli órákban.


Délután a Centrál Színházba volt jegyem, a My Fair Lady-t néztem meg. Kevés musicalt szeretek, de ennek az alaptörténete a szívem csücske, illetve el kell ismerni: jó darab. Az előadás is tetszett, kimondottan tetszett, azt hiszem, egy külön posztot is bőven megérdemel.


Voltatok valamilyen jó programon mostanában? :)

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Azt hiszem, tudnék válogatni arról a kibővített L'Oréal-állványról. :D
  Tetszett a múltkori filmes beszámolód is, kíváncsi vagyok a My Fair Lady-posztra!
  Egészen más kategória, de mi A martfűi rémet néztük meg nem olyan rég, nekem picit csalódás volt. Maradéktalanul elégedett voltam viszont a legutóbbi erdei kirándulásunkkal: gombásztunk, illetve gyűjtöttünk egy kis turbolyát is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is tudnék válogatni, de főleg a tartós rúzsok érdekelnek. :)
   Fogok írni a My Fair Lady-ről, talán már a hétvégén összerakom a vázlatát. :)

   Törlés
 2. Eseménydús heted volt :) (Csak egy apró megjegyzés, a plakát alapján nem Halálos iramban 8-at akartál írni? )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg eseménydús volt. :)
   A Halálos fegyvert akartam írni, de csak azért, mert folyamatosan kavarom a két címet, ebből is látszik, hogy nem vagyok otthon ebben a műfajban. Természetesen a Halálos iramban 8-at néztük meg. :)

   Törlés