körömlakk,

Pretty Serious Purple Monkey Dishwasher

november 27, 2016 Arabella 2 Comments


A jövőben igyekezni fogok kevésbé előtérbe helyezni a blogon a Pretty Serioust, de ezt a bejegyzést még muszáj közzétennem. :)

Amennyiben régebben olvastok, biztosan tudjátok már, hogy nem szeretem a lila színt. Számomra túl köztes, másokon tetszik, magamon viszont inkább kerülöm. Ennek ellenére amióta megjött a PS készlet, szemeztem egy lakkal, méghozzá a Purple Monkey Dishwasher-rel.


A korábban mutatott lakkok a Rooftop Soiree kollekcióhoz tartoztak, ez viszont nem, így a doboza is más kicsit. :)


Az üvegen keresztül látottak alapján már sejtettem, hogy felkenve nagyon szép lesz, de egy lila lakknak tényleg észveszejtően gyönyörűnek kell lennie ahhoz, hogy szeressem. Tehát még így is volt kockázat, ezért hezitáltam, azonban a minap végre döntöttem, bátor voltam, és...

... nem, egyáltalán nem bántam meg. :)
Nagyon, nagyon-NAGYON el van találva ez a körömlakk. Az alapszíne kékeslila, de még egyértelműen lila, talán élőben hajszálnyival lilásabb, mint a képeimen. Ez a hideg alap van tele ezüst és pink csillámokkal - az utóbbiak a valóságban tökéletesen érvényesülnek, és a lilába ágyazódva meleg, belső izzást adnak a lakknak.
Két vastagabb réteget kentem fel belőle, az állaga és a tartóssága átlagos, lemosni azonban a sok apró részecske miatt kicsit nehezebb.

Az utóbbi időben szinte csak olyasmit viseltem, ami a maga nemében szép, de nem az én világom. Alapvetően a Purple Monkey Dishwasher sem az, nem zöld, nem piros, viszont a telt, mély színe és a belső ragyogása levett a lábamról.

A múltkori Pretty Serious lakkról azt írtam, hogy nem feltétlenül hívnám fel rá a figyelmeteket, erre azonban egyértelműen igen! :)

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

  1. Szép ez a lakk, régebben én sem szerettem a lilát. Most már igen, bár nem mindegy, milyen az árnyalat, de azt hiszem, ez a legtöbb színre igaz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az árnyalat tényleg nem mindegy, bár míg pirosnál egyáltalán nem vagyok válogatós, addig lilából csak kevés tud tetszeni. :)

      Törlés