Avon,

Karácsony a fürdőszobában

november 25, 2016 Arabella 4 Comments

Lehet már várni a karácsonyt? Vagy még korai? Nekem mindenesetre hét eleje óta karácsonyi hangulatom van, és ebben nem kis szerepe van a mai bejegyzés két főszereplőjének: az Avon ünnepi habfürdőinek.


Amikor tavaly átfutottam a márka karácsonyi újdonságait, megragadták ugyan a figyelmemet a habfürdők, de azt hittem, ezek olyan termékek, amelyeknek a külcsín az erősségük, és semmi más. Ezért aztán kihagytam őket, majd amikor egy barátnőm megmutatta nekem a sajátjait, alaposan megbántam a döntésemet, ugyanis éppen olyan illatúak voltak, amilyenekre vágytam: tökéletesen ünnepiek.

Idén már szerencsére nem követtem el ugyanezt a hibát, és az Avon jóvoltából kipróbálhattam mindkét idei darabot. :)


Reindeer

A külseje a rénszarvasos ábra miatt nagyon jópofa, de az illata az, amit a legjobban szeretek benne. A szilva és a vanília külön-külön és együtt is nagy kedvencem, ezúttal pedig különösen tetszik a duójuk.


A vanília lágy, kellemesen édes alapot biztosít, ehhez csatlakozik a szilva fanyarsága, valamint egy megmagyarázhatatlan, kellemes fűszeresség. 
A közepestől valamelyest erőteljesebb, a flakonban még tompa, de használat közben határozottan érezhető, és egy-két órán keresztül a bőrön is megmarad.


Santa Claus

Piros és Mikulás van rajta... ettől jobban nekem semmi sem tetszhet. :) Hivatalosan almás és fahéjas, szerintem valójában csak almás, de amennyire csak lehetséges.


Hihetetlenül természetes, olyan, mintha egy érett, lédús alma illatát érezném, kiegészítve a héj fanyarságával. Nekem személy szerint nem az alma a kedvenc gyümölcsöm, de akinek igen, az ezt nagyon fogja szeretni. :)


Mindkettő viszonylag sűrű, de a Santa Claus még sűrűbb és színesebb, mint a szilvás változat. Nem ápolnak, ugyanakkor nem is szárítanak, egyetlen negatívumot tudok felhozni ellenük: mivel nem kimondottan folyósak, kicsit nehéz őket kinyerni, de azért meg lehet oldani. 

Bevallom, nekem kádfürdőzni ritkán van időm, viszont ezt a két habfürdőt annyira megkedveltem, hogy legtöbbször nem rendeltetésszerűen használom őket, hanem tusfürdőként, és úgy is megállják a helyüket. :)

Szoktatok kifejezetten karácsonyi kozmetikumokat használni?

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. uh a télapósat én is azonnal megvettem, de nekem két kézzel is nagyon nehéz kinyomni a tubusból :D isteni illatú, tényleg nagyon karácsonyi, én is csak ajánlani tudom :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem úgy jön ki könnyebben a tubusból, ha a közepét nyomom. (A Mikulás hasát. :) ) Illetve Kami ötletét (http://behindmymakeup.blogspot.hu/), a szűkítő levételét lehet, hogy érdemes lenne megpróbálni, talán én is leszedem. :)

   Törlés
 2. Válaszok
  1. Tényleg aranyosak, és az a szuper, hogy jók is. :)

   Törlés