arany,

Pretty Serious Glitz & Glam

november 10, 2016 Arabella 6 Comments


Nem akarom, hogy úgy érezzétek, folyton a lakkjaimmal traktállak titeket, ráadásul a tesztelésre kapott termékek is nagyon nagy arányban voltak az utóbbi időben a blogon, ugyanakkor túl nagy kihagyást sem szeretnék. Mostanában ha van időm, a Pretty Serious Rooftop Soiree kollekcióról készítek swatchokat, és ha már így van, jobb híján ezek közül mutatok meg egy újabbat. :)Egészen pontosan a Glitz & Glam volt az a lakk, amelyik meggyőzött arról, hogy kell a Pretty Serious a Nailmailhez. A melegebb ezüst lakkok a gyengéim, ez pedig pont ilyen... sőt, talán az ezüst és az arany között van félúton.
Nem válik kékesszürkévé, mint a legtöbb tisztán ezüst lakk a bőrszínem mellett, ugyanakkor nem is csupa sárga, mint az aranyak. 
Rengeteg mikroglitterből áll, ennek megfelelően elképesztően csillog, sokkal jobban, mint ahogy a képek alapján tűnhet. Ugyanakkor éppen ezért sok, elképesztően sok. Tíz körömre felkenve szinte már nekem is túlzásnak tűnik, de én azt vallom, hogy sokból lehet kevesebbet csinálni, és ez ebben az esetben is így van. Egy rétegben más lakk fölött (fémes foillal és fehérrel kombinálva csodás) sokkal szolidabb az eredmény, ugyanakkor persze némi csillogást úgy is hozzáad a manikűrhöz. Ezen túl szivacsozva és accent nailnek is tökéletes.
A képek készítése előtt három vékony réteget kentem fel, de két vastagabban is megállja a helyét. Az átlagosnál talán kicsit sűrűbb a formulája, viszont könnyen kezelhető, és jó hír, hogy egy réteg fedőlakkal tükörsima lesz a felülete. 

Van kedvenc se nem arany, se nem ezüst lakkotok? :)

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. Szép lakk, bár nekem csillivilli. Fehér hópelyhekkel azért el tudnám képzelni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Manikűr részeként szerintem szeretnéd, de így, önmagában felkenve nem olyan kifinomult, mint a te stílusod.
   A hópelyhes minta nagyon jó ötlet, lehet, ki is próbálom majd. :)

   Törlés
 2. de, de, traktálj, kérlek! 😊

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rendben, úgyis pont ma fotóztam le a kollekció kékjét, és az kész csoda. :)

   Törlés
 3. Ez egy glitterbomba,nagyon Karácsonyi hangulata van,kifejezetten tetszik :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem nem tűnnek olyan nagynak a részecskék benne, hogy glitteresnek merjem nevezni (esetleg mikroglitteres), de az összhatása, a csillogása tényleg olyan. Azt pedig anyukám is megjegyezte, hogy nagyon ünnepi. :)

   Törlés