Avon,

Szeptemberi kedvencek

szeptember 29, 2016 Arabella 2 Comments

Először is: nem tudom, hogy kell-e külön mondanom, mert lehet, hogy egyértelmű, de a legnagyobb kedvenceim ti vagytok. Remélni sem mertem, hogy ennyire jól fogadjátok a Nailmailt, ami az elmúlt napokban történt, és amennyi kedvességet kaptam, az a világot jelenti nekem. Túlzás nélkül.


A tárgyiasabb dolgokra térve kezdjük a rúzsokkal. Bár nem tartom kiemelkedőnek, csak egy jó darabnak, az Avon Shine Burst rúzsok Strawberry Blush árnyalatát gyakran előkaptam. Bárhol, bármikor bevethető extra könnyed piros. Ettől egy fokkal teltebb és sötétebb a Catirce PassionRed, de még ennek is bőrközeli tónusa van.


Az Essence új jumbo ceruzáiról nagyon sok jót olvastam, és bár én először csalódtam bennük, lassan felfedeztem az előnyeiket. Olyannyira, hogy ebben a hónapban szinte kizárólag ezekért nyúltam. 
Ha gyorsan kell összedobni egy enyhén füstös sminket, akkor ezektől jobbat most nem tudok elképzelni sem. :)


A Pretty Serious Princess Plutoniumról már áradoztam a minap (Nem ilyen színű, a valóságban sokkal élénkebb!), hihetetlenül vagány szerintem. Az Il était un vernis All is Gold ezzel szemben végtelenül elegáns és finom, de nem utolsó szempont az sem, hogy az ilyen árnyalatoktól eltérően ez még rajtam sem mutat rosszul.

A CbL Her Red Hair holo verzióját több alkalommal is felkentem (Nailmail ide, Nailmail oda, a Nailland nem lesz tabutéma a blogon), a duokróm alapszín tökéletesen el van találva.


A hideg idő beköszönte bizony nyomot hagyott a kezemen, és a Lemony Flutter volt az, ami helyrehozta. Az illatát soha nem fogom megszeretni, de a hatékonysága felülmúlhatatlan.


Egy számomra nem ideális alapozó sajnos nagyon kiszárította az arcomat, ezen a Lirene mandulaolajos krémével igyekeztem javítani. 
Minden bizonnyal külön bejegyzést is fog kapni, de azt már most muszáj megjegyeznem, hogy mennyire szeretem, amiért éjszakára és nappalra egyaránt használható. 


Az utolsó dolog egy telefontok, ami álmaim telefontokja volt egészen addig, amíg meg nem kaptam. Nem rossz így sem, viszont képen valamivel szebbnek és jobb minőségűnek tűnt. A szimbolikus jelentése ennek ellenére megmaradt, nem tudom nem szeretni. :)

Mik a szeptemberi kedvenceitek?

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

  1. Nem sok új kedvencem van, bár az Original Source mangós tusfürdője nagyon bejött.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt én is nézegettem, de végül nem vettem meg... ezek szerint hiba volt.

      Törlés