körömlakk,

Nailmail & Moo Moo's Signatures: Dark Balance

szeptember 30, 2016 Arabella 9 Comments

Szombaton azt írtam, hogy a Nailmail volt az én nagy titkom... és valóban, de a nagy titokhoz kapcsolódik egy kicsi, ami számomra legalább annyira szívmelengető. :)


Álmodni sem mertem soha arról, hogy valaha kitalálhatok egy lakkot. Soha. Felvetni sem mertem, semmilyen helyzetben. Aztán megtette valaki más helyettem: amikor a Nailmaillel kapcsolatban elkezdtünk levelezni MeiMei-vel, a Moo Moo's Signatures alkotójával, felajánlotta, hogy készít a webshopnak egy exkluzív lakkot.

Az eredmény pedig a Dark Balance:Az e-mail után pár percig szóhoz sem tudtam jutni, utána viszont egyetlen pillanat alatt eldöntöttem, hogy mit szeretnék. Egy olyan lakkot, ami szimbolizálja életem legmeghatározóbb emberi viszonyát.


Azt akartam, hogy legyen benne minden ajtóbecsapás... minden átsírt éjszaka, minden aggodalom és minden találkozás. A fájdalom, az öröm, a fejlődés. Két nagyon ellentétes, kontrasztos, telített szín összecsapása - amely végül paradox módon egyensúlyt teremt.

Hogy kifejezésre juttathassam mindezt, és viselhessem, legalább két éve kerestem egy sötét teal lakkot narancsos piros részecskékkel, de sehol sem találtam: hát végre itt van.


A Dark Balance nem az én lakkom, nem a Túl a pasztellen lakkja, de a Nailmailé, ami mégis majdnem olyan, mintha az előbbiek lennének. Jutalomjáték azért, ami már eleve jutalomjáték.

Az alapja nagyon sötét teal - inkább zöld, mint kék, de leginkább teal -, ebben vannak piros pelyhek és szintén piros mikroglitterek, illetve némi holo por és világos shimmer. Ez utóbbin nagyon sokat gondolkodtunk, de bár alapvetően nem vagyok nagy barátja a shimmernek, egyértelműen ki merem jelenteni, hogy ez a lakk szebb vele, mint nélküle. Nem szembetűnő, viszont plusz fényt, mélységet ad neki.

A narancsba hajló piros részecskék elég trükkösek: némelyek egy adott fényviszonyban teljesen eltűnnek, de később - vagy akár csak egy mozdulat hatására - felragyognak: hol fémesen, hol tiszta, markáns pirosként.

Két rétegben fed, részemről maga a megvalósult, mély, egyszerre félelmetes és romantikus, örvénylő álom. Egy sötét világ nehéz harcok árán megvívott harmóniája.

A rengeteg alkotóelem miatt csak a legjobb makrofotók mutatják meg, hogy mennyire komplex, ma még kizárólag itt láthatjátok, de holnaptól megnézhetitek több, nálam sokkal ügyesebb bloggernél.

Ahogy a többi lakk, úgy a Dark Balance is október elsejétől lesz elérhető a Nailmailen. :)

Ajánlom Neked

9 megjegyzés:

 1. Érdekes lakk, de ahogy írsz róla, inkább szomorú. Ettől függetlenül nagyon izgalmasan néz ki, mozgalmas és felkavaró is egyben. Gratulálok hozzá!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Semmiképp sem vidám, de nagyon, tényleg nagyon fontos része az életemnek ez a szeletke. És igazság szerint sokat köszönhetek neki, Nailmail sem lenne, ha nem lenne az, ami a Dark Balance mögött van.

   Köszönöm szépen, örülök, hogy izgalmasnak találod! :)

   Törlés
 2. Nagyon szép, érdekes lakk lett, látom benne a háttérsztorit, gratulálok hozzá! :) Érdekes, mert maga a lakk tetszik (főleg a teal része, de a piros csillámokkal is kibékülnék) de hogy ismerem a mögötte rejlő történetet, magamon már nem bírom elképzelni. :) Ettől függetlenül tényleg nagyon különleges lett, ilyenbe biztos nem botlik bele az ember máshol. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :)

   Így, hogy te közelebbről ismered a sztorit, megértem, hogy kicsit furcsa lenne viselni. Annak viszont nagyon-nagyon örülök, hogy tetszik és különlegesnek találod!! :)

   Törlés
 3. Nagyon tetszik ez a lakk. Annyira átérzem amit a lakkról írtál,hogy valószínűleg más színe nem is lehetne. Tökéletes❤

  VálaszTörlés
 4. Nagyon tetszik ez a lakk. Annyira átérzem amit a lakkról írtál,hogy valószínűleg más színe nem is lehetne. Tökéletes❤

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én sem tudom másnak elképzelni... ilyet szerettem volna, és szerencsére ilyen is lett. :)

   Törlés
 5. épp harmadszor olvasom ezt a bejegyzést, és még mindig nem tudom elmondani, mennyire nagyon örülök az örömödnek, de az tény, hogy ha itt lennél, megölelnélek, pedig tőlem elég távol áll az érzelemnyilvánítás ilyen formája 😊

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon sokat jelent nekem a támogatásod, és ez nem csak udvariasság. :)

   Törlés