Clinique,

Clinique Chubby Stick Sculpting Highlighter

szeptember 06, 2016 Arabella 5 Comments


Az ajaksminkek után a highlighterek a gyengéim, ami nem véletlen. Nekem kell némi fény ahhoz, hogy életet leheljek az arcomba, éppen ezért a matt termékek helyett elve a fényesebbeket keresem, viszont sokszor még így is kell egy kis plusz: némi highlighter.

A hagyományos, préselt por formátumból szinte már kész gyűjteményem van, a stiftes kiszerelés viszont csak tavasz óta hoz lázba, azóta azonban nagyon. Kipróbáltam egy drogériás darabot is, de vágytam egy drágább, hűvösebb tónusúra, így lett egy Clinique Chubby-m.A szokásos virágos, vidám, de elegáns dobozkában érkezik, és a csomagolása is a már jól megszokott Chubby, csak nagyobb: jól záródik, ki-be lehet tekerni, egyszerű, szép és strapabíró.


Illata nincs, az állaga pedig tö-ké-le-tes. Viszonylag kemény, de a test melegétől azonnal ellágyul, és szinte magától siklik fel oda, ahová kell. Nagyon vékony rétegben is feltehető, viszont építeni is lehet - akár önmagában, akár úgy, hogy egy rétegben ez kerül fel, majd beleütögetek némi port -, így lesz a leglátványosabb, s nem utolsósorban a legtartósabb az eredmény.
Ez azért jó, mert így a hétköznapi sminkekhez is használható szolid, ugyanakkor látható fényként, azonban alkalmanként már-már extrém hatás is elérhető vele. 

Tartottam attól, hogy fel fogja szedni vagy elmaszatolja az alapozót, de szerencsére nincs így, egyik alapommal/CC/BB krémemmel sem vész össze, bár arra érdemes figyelni, hogy mindig csak krémes termék fölé kerüljön.Enyhén barackba hajló rózsaszín alaptónusa van, amely fátyolos, ezüstös fénnyel egészül ki. Nem hófehér, így nagyon sokakon természetes hatású lehet, de szerencsére összességében még bőven hűvös árnyalat.
Ez a highlighterem a legstrapabíróbb, ha reggel felteszem, még a munkaidő végén is a helyén van, ha pedig némi por állagú fényt is teszek rá, lerobbanthatatlan, csak sminkelmosó segítségével lehet eltávolítani.

Pont azt tudja, amire számítottam, kimondottan szeretem, és messze ezt tartom a legjobbnak ebből a kiszereléstípusból. Ennek ellenére kötelezőnek nem gondolom: egy átlag használó egy nem krémes, jobb drogériás darabbal is boldog lehet, gyűjtőknek vagy kicsit is haladó sminkelőknek viszont tökéletes.

Ajánlom Neked

5 megjegyzés:

 1. Ez nem nekem való :) Mániákusan mattítom a fejem és mégsem matt sosem.
  Szép színe van egyébként.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Biztos, hogy mattítani szeretnéd mindenhol? Mondjuk az tény, hogy eleve fénylő bőrnél érdemes óvatosan bánni a highlighterrel. :)

   Törlés
 2. A szám lehet fényes meg a szemem, de más inkább ne. Ez a zsíros bőrű lányok mániája, ez van. Mindig van nálam púder.

  VálaszTörlés
 3. jaj, ez annyira szép!
  én as isadora verziójára vagyok ráizgulva, de inkább a bronzosító stiftjére (annak is gyönyörű fénye van), de eddig még mindig lebeszéltem magam róla az üzletben. eddig 😊

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az IsaDorát én még nem láttam élőben, de csak jót hallottam azokról is. :)

   Törlés