Avon,

Avon Glow pirosító stift

június 03, 2016 Arabella 4 Comments

A krémes állagú sminkekért mindig is rajongtam (Szia, száraz bőr!), viszont általában a tégelyes vagy tubusos kiszerelést kerestem. Néhány hete azonban átkattant valami az agyamban, és a stiftes megoldásokért rajongok - erre majd több példát is láthattok a blogon a következő hetekben. :)


Így aztán nagyon örültem, amikor az Avontól kapott csomagban egy stick is helyett kapott. A Glow vonal két ilyen termékkel bővül ki nyárra: egy bronzosítóval és egy pirosítóval, én az utóbbit próbálhattam ki.


Maga a termék meglehetően apró, szinte a tenyeremben is elfér. Eredetileg egy dobozkában kapott helyet, a dizájnja egyszerű, de szerintem korrekt. A bronz-arany páros illik hozzá, megfelelően zár, nem vészesen gyenge... problémamentes. Az árnyalat neve Blushing Coral, de ez csak félig-meddig fedi a valóságot. Én ezt a színt korallnak nem nevezném, sokkal inkább pink, viszont a kissé melegebb, természetes típusból való.

Az állaga nagyon érdekes: kitekerve még viszonylag kemény, de ugyanakkor kissé ragacsos is, a bőrhöz érve pedig szinte magától a helyére siklik.


Abban, hogy az eldolgozása nagyon könnyű, és akár egy az egyben fel is tehető az arcra, nagy szerepe van annak, hogy nem túl pigmentált: van persze színe, de túlzásba esni szinte lehetetlen vele.
Pirosítót élesben még mindig nem tudok fotózni, de azért itt egy kép:


A tartóssága rajtam közepes, tovább bírja, mint egy por állagú pír, azonban kevesebb ideig, mind egy hagyományos krémpirosító. Viszont nagyon-nagyon szép, természetes, "belülről ragyogó" finise van, olyan, mintha tényleg csak kipirultam volna. 
Ugyanakkor azt is muszáj megemlítenem, hogy csak hibátlan bőrön működik így, a kisebb egyenetlenségeket, pirosságokat hajlamos kiemelni, bár ez a legtöbb pirosító sajátja. 

Nem tartom utánozhatatlannak, de szuper nyári holminak igen, mert:
- szép a színe, sokakon lehet természetes hatása 
- a hibátlan bőrt még szebbé, egészségesen kipirulttá teszi
- a kiszerelése ritka a maga árkategóriájában, szinte érdekességszámba megy

Nem ez az, amit szívem szerint mindenkinek ajánlanék (mint a márka matt rúzsai vagy a csepp alakú sminkszivacs), ennek ellenére kellemes terméknek tartom, és biztos, hogy a következő hónapokban gyakran fogom használni.

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Stick formájú pirosítóból nálam a NYC a csúcs :]

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hú, nem is tudtam, hogy a NYC-nak is van ilyen, amióta eltűnt az állványuk a Rossmannból, eléggé elfeledkeztem a márkáról.

   Törlés
 2. Nagyon szép ez az árnyalat, sajnálom, hogy rajtam tuti nem működne ez a kiszerelés. :)

  VálaszTörlés