CbL,

Újdonságok: Hypnotic Polish, Harlow & Co., Nailland

március 12, 2016 Arabella 15 Comments

Én vagyok az a blogger, aki szerzeményes posztot már csak akkor csinál, ha nincs más a tarsolyában, és most pont ez a helyzet: nagyon kell már a hosszú hétvége, hogy fotózhassak.
Ilyen sok új lakkot nem szoktam felhalmozni, a nyomdalemezekről való beszámolásra pedig soha nem találom a megfelelő alkalmat, és néha kellenek a könnyedebb bejegyzések is - nos, ez pont olyan lesz. :)

Hypnotic Polish, Halow & Co., Nailland

Az alábbiak minimum két hónap alatt gyűltek össze, és tudom, hogy eléggé elszaladt velem a ló, de most így alakult. A magyarázkodás után vágjunk bele.

Hypnotic Polish, Halow & Co., Nailland

Három helyről származnak az újdonságok, a Harlow & Co.-ról, a Naillandből és Zizitim jóvoltából a Hypnotic Polish-ról,

Colors by Llarowe No, I'm Still Tacky Glam Polish Scorpio Berries in the Snow

Hypnotic Polish 

A Colors by Llarowe No, I'm Still Tacky tavaly nyár óta tetszik, de mindig lebeszéltem magam róla azzal, hogy van épp elég piros CbL-em. Tényleg van, viszont ezt így is sajnáltam volna kihagyni.

Az egész a Glam Polish Scorpio-val indult, a megjelenésekor belehabarodtam, de arra jutottam, hogy télen nem használnám ki. Ehhez képest év elején majd' megvesztem érte. Amikor megérkezett, mégis majdnem csalódás lett a vége, mert egy rikító, tiszta sárgára számítottam, ehhez képest van benne egy kevéske zöld is. (Az üvegfotó ezúttal nem száz százalékosan színhű!) Felkenve viszont már nagyon tetszett, újra beleszerettem, poszt is lesz róla mindenképp. 

A Berries in the Snow-t eleinte letudtam azzal, hogy lila, és mivel lila, nekem nem kellhet. Azonban szép lassan rájöttem, hogy a teltsége és az elképesztő holografikus finise mellett egyáltalán nem lényeges a színe - csakhogy ekkorra mindenhonnan elkapkodták. A februári kedvenceim között már szerepelt, de részletesebb beszámolóval is készülök.

Harlow & Co.

Harlow & Co.

A fenti képet követően ha akarnám, akkor sem tagadhatnám, hogy lakkmániás vagyok, még úgy sem, hogy eredetileg csak a bal szélső három üvegcse lett volna az enyém. A másik háromról az eredeti rendelőik lemondtak, de már egyáltalán nem bánom, mert így kicsit kimozdulok a komfortzónámból. :)

Cirque Limoncello piCture pOlish Fool's Gold CbL Peacock Parade

A Cirque Limoncello azóta van a "legközelebb" listámon, amióta megvan a Panacea - annyira szeretem azt az eszeveszett zöldet, hogy az eszeveszett sárga is kellett. Azt azonban ismét hozzá kell tennem, hogy a kép nem teljesen adja vissza a színét, kevésbé mustárba hajló.

A piCture pOlish Fool's Gold-tól már csak egy pink lakk állhat távolabb tőlem, de lassú víz partot mos technikával bekúszott a gondolataimba, és nem volt hajlandó távozni. Végül is jön a tavasz és a nyár, egy kis bolondság belefér. :)

Harmadikként a Colors by Llarowe Peacock Parade-ra esett a választásom, mert tavaly év végén rájöttem, hogy kékesebb teal (sőt, egyáltalán teal, és nem kifejezetten zöld) lakkom nincs.

Colors by Llarowe Young Turks Andrew Mean Dean Proffitt

A CbL Young Turks-t mindig is gyönyörűnek tartottam... de szigorúan csak másokon. Magamtól soha nem vettem volna meg, most mégis nagyon várom, hogy végre felkenjem.

Az Andrew az a lakk, amit egészen idáig észre sem vettem, annyira kívül esnek a világos árnyalatok a komfortzónámon, hogy nem is tudtam, van-e hasonló a márka kínálatában. Van, de már nem sokáig, ugyanis épp kifutó, és gyönyörű.

A Mean Dean Proffitt-on sokáig gondolkodtam, de végül a Peacock Parade-t választottam helyette, viszont amint kibontottam a csomagot, kicsit meg is bántam. Majd örültem, hogy mégis az enyém marad, ugyanis elképesztő. Sokkal zöldesebb, teltebb és ragyogóbb, mint bármelyik képen, amit láttam róla.

MoYou Nailland MdU ILNP

Nailland

Elsősorban a MoYou készletfeltöltés csábított, de annak ellenére, hogy ketten is összefogtunk, az ingyenes szállítás eléréséhez "nagy bánatomra" lakkot is kellett választanom.

Szóval: A Mundo de Unas nyomdalakkokat ezer éve ki akartam próbálni, de elsőre csak egynek mertem esélyt adni. Az egyik rendelt lemez szinte megköveteli az arany színt, úgyhogy arra esett a választásom.
Egyúttal szétnéztem aranyfronton a készletemben, és rájöttem, hogy nincs igazán jó arany lakkom. Ha már lúd, legyen kövér alapon a FUN Lacquer King-re akartam beruházni, viszont mire a webshophoz jutottam, elfogyott, úgyhogy végül ILNP Empire lett belőle.... és egyáltalán nem bánom. Elképesztő lakk, minden várakozásomat fölülmúlta.

MoYou

Lemezek (Nailland - MoYou)

A nyomdalemezek fotózásában még van hová fejlődnöm, egyelőre ennyire megy. :) A fóliát azért nem vettem le egyikről sem, mert a becsillanást így volt a legkönnyebb kiküszöbölni, de azóta már mindet kipróbáltam legalább egy papír-swatch erejéig.

MoYou Time Traveller Back to the 20's 05

Time Traveller Back to the 20's 05

Ez volt a rendelés apropója, élek-halok ezekért a mintákért. Még a magaménak érzem őket, de van bennük annyi geometria, hogy kicsit izgalmasabbnak gondoljam, mint az összes cirádás-indás motívumomat.
Már most biztos vagyok benne, hogy nagyon jól kihasználható, a felső sor jobb szélső mintája arany alapra feketével nyomva zseniális, a bal szélső tollak pedig sötétzöldön mesések. Az alsó sorban lévőkkel - megfelelő színválasztással - még akár sellős manikűrt is lehet készíteni. 

MoYou Holy Shapes 08

Holy Shapes 08

Modernebb hatású, vonalkás mintáim nem voltak eddig (egy kivétellel, azt az egyet rengeteget használtam), és ez matricakészítéshez is ideálisnak látszott. A két egyszerű csíkos mintát máris nagyon szeretem, de a felső sor bal második mintája és az alsó sor bal harmadikja is szuper. :)

MoYou Pro XL 07

Pro XL 07

A nyomdázás elkezdése óta küzdök azzal, hogy nem vagyok hajlandó olyan lemezt venni, amin van olyan minta, amit valószínűleg nem fogok használni. Nos, ezt most legyűrtem.
A sütemény és a mellette lévő portré nem hinném, hogy valaha is a körmömre kerül, de a tökéletes rózsamintát már jó ideje kutatom, és számomra ezek azok. Valamint a kézírással és a madárkával is van ötletem, fröcskölt mintát pedig egyébként is szerettem volna. (Negatívban még mindig keresem. :) )

MoYou

Egy kis érdekesség: A lemezek hátára mióta kerül fel a család reklámarca? A korábbiak háta üres, és a Holy Shapes most is az, a másik kettőn viszont szerepelnek a grafikák.

Én minden újdonságnak nagyon örülök, és szerintem szép lassan az összes lakkról be fogok számolni bővebben is. :) 

Ti vettetek/rendeltetek mostanában valamit? 

Ajánlom Neked

15 megjegyzés:

 1. Óóó, ezek nagyon jó cuccok, ráadásul élvezetesen van megírva, hogy mit miért vettél!
  Az arany és sárga lakkok kivételével nekem is mind tetszik! Holy Shapes lemezem nekem is van, a kismintás, ugyanezek vannak rajta csak még több, én is ugyanezekért a mintákért vettem meg, de a többi is remek szerintem. A tavalyelőtt vásárolt lemezeim hátulján még nincs minta, csak az utolsókon, talán 1-2 db-on. Sőt nekem a Pro lemezből van kettő, és azoknak még a papírtasakja is eltérő mintázatú, pedig mindegyik kismintás.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért is tettem ki végül a posztot, mert így nem kell a konkrét lakkokról szóló bejegyzéseket nyújtanom azzal, hogy leírom, mit miért szerettem volna. :)
   Ezek szerint nem egységes a dizájnjuk, pedig valamiért pont a MoYou-ról gondoltam azt, hogy kínosan ügyelnek erre. De nem baj, ha nem így van. :)

   Törlés
 2. ha szépen megkérlek, írsz majd a két meglevő cirque lakkodról? egyszer majdnem rendeltem egyet, de valamiért elmaradt, viszont nagyon izgatja a fantáziámat, és kíváncsi vagyok, neked mennyire váltak be, köszi :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Panacea-ról már volt bejegyzés (http://www.lanyossarok.hu/2015/09/cirque-panacea.html), és lesz mindenképp a Limoncello-ról is. Igyekszem vele minél gyorsabban, csak süssön ki végre a nap, és tudjam lefotózni. :)

   Törlés
  2. egyáltalán nem emlékeztem a bejegyzésre, de elolvasva pont ugyanaz jött a számra, mint amit akkor kommenteltem: jajistenem :-)nem is értem, hogy nem lett még az enyém :-)

   Törlés
  3. Én sem voltam biztos benne, hogy írtam róla, de visszakerestem. :)

   Szintén azt gondolom, amit akkor: szeretnéd a Panacea-t, pont a te színed. :)

   Törlés
 3. Imádtam ezt a bejegyzést :) Remélem jövöhéten tudunk találkozni a Moscow miatt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszett, mert bevallom, kicsit féltem kitenni. :)
   Munka után bármikor rá fogok érni, de írok majd Twitteren. :)

   Törlés
 4. Most voltam én is NL standnál. Vettem egy lemezt, egy SV fedőt, 2 China Glaze lakkot és egy Golden Rose is velem jött, mert a bátyám azt mondta, hogy anélkül nem megyünk el. :D
  A Mundo lakkok nekem is régóta a listámon voltak, végül vettem kettőt - Bones és Reddish -, a piros szuper, a csontfehéret még próbálgatom. Remélem, neked is menni fog vele a nyomdázás. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Melyik China Glaze-eket vetted? :)
   Nekem az arany MdU nagyon bevált, elsőre olyan jól sikerült vele a nyomda, ahogy más lakkal még soha. :)

   Törlés
 5. Mesés lakkok és mesés cuccok! :D
  Azt a MdU mini lakkot a múltkori Nailland körutamon nem is láttam a kínálatban, pedig mióta szeretnék egy szépen fedő arany nyomdalakkot! :D Venni vettem ugyan pár dolgot, de azok nem körös cuccok, de micsoda örömet okoztak azért. :D Kíváncsian várom a lakkokról a részletesebb jelentést :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igyekszem, igyekszem! :)
   Nem lehet, hogy esetleg elfogyott? Eddig akárhányszor akartam MdU nyomdalakkot, soha nem volt készleten a kigondolt szín a webshopban.

   Törlés
 6. Hú, szép kis gyűjtemény, de sorstársak vagyunk, mostanság én is _kissé_ betáraztam lakkokból és nyomdalemezekből. Így lett hát ILNP Happily ever after illetve Home sweet home, a F.U.N.-tól a Garden of peonies, a Colour Alike lakkom elkeveredett a Naillandnél rendelés után, így némileg változtatva az eredeti tervet a lilás Pastel Holo 511 jött a futárral. Két Moyou lemez, a Doodles 01 és Pro XL Collection 03-asa. Van még jó pár drogériás és ebayes szerzemény, de azt kell mondjam, hogy miután már van összehasonlítási alapom, megéri rááldozni a kicsit több pénzt egy "rendes" nyomdalemezre, mert többször ért olyan csalódás, hogy az ebayes verzióról csak éppen az a minta nem működött, ami miatt amúgy rendeltem :) A Pro XL 07-es lemezedre nagyon kíváncsi vagyok, alig várom, hogy posztolj róla/vele valamit :)
  Nekem sem ártana ide Debrecenbe egy hasonló lakk-kattant rendelős pajti, sokszor sajnálok csak egy lemez/lakk miatt kiadni annyit a futárra, meh :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A 03-as Pro XL olyan szép, én is mindig gondolkodom rajta! :) Én nem is merek névtelen lemezt rendelni, félek, hogy nem működne, és attól nagyobb pénzkidobás szerintem nincs.
   Ma este pont nyomdázni akarok, lehet, felavatom a rózsamintát, csak még ki kell találjam, hogy milyen színekkel. :)

   Belföldi rendelés esetén én sem szeretek futárra költeni, ha csak lehet, elkerülöm. Nyíregyházi vagyok, de ha gondolod, küldj egy e-mailt a tulapasztellen@gmail.com-ra, van olyan debreceni barátnőm, aki néha szeretne rendelni, hátha összejön valami. :)

   Törlés
  2. Írtam pénteken, remélem nem került a spambe :D ;)

   Törlés