Essence,

Essence Winter wonderful!

november 11, 2015 Arabella 7 CommentsAhogy észrevehettétek, a trendkiadások mostanában rendre megnyernek - egyrészt szerintem az utóbbiak kifejezetten erősek lettek, másrészt azt hiszem, sok múlik a szerencsén is, azon, hogy épp illenek-e a hangulatomhoz, amikor először találkozom velük. 
A Winter wonderful! esetén is hasonló lehet a helyzet - nem kifejezetten az én világom, nem az én színeimből áll, de néhány nagyon jópofa dolog található benne, és az egész nagyon egységes, remekül átadja a téli, fagyos-havas hangulatot.

01 all ice on me!

Szemre egy paletta érkezik, sem a rózsaszínt, sem a meleg barnákat nem tudnám kihasználni, viszont a tetején lévő grafikát telitalálatnak érzem. 

01 a winter’s talea
Az már önmagában plusz pontot ér, hogy a palettába nem gyömöszöltek egy használhatatlan applikátort, de én ennek a kétvégű ecset-applikátornak különösen örülök. Az Essence ecsetei nekem eddig maradéktalanul beváltak, és ha a szivacsos rész megfelelő minőségű, akkor csillámos festékek felsimogatásához jól jöhet. 

01 cold as eyes, 02 eye candy

Nem használok gyakran szemceruzát, viszont mind a fehér, mind a nude alapdarab - az utóbbi főleg, ráadásul pont a végén is járok a hasonló ceruzámnak. 
01 the eternal ice

Tartok tőle, hogy élőben túl olcsó hatású lesz ez az ajakápoló, de így, a képek alapján nagyon mutatós és különleges. Ha csak egy darabot választhatnék a trendkiadásból, nagy valószínűséggel ez lenne az.

01 if kisses were snowflakes…, 02 …I’d send you a blizzard

A Catrice után itt is megjelennek az ajakolajok, és ebben az esetben már biztos, hogy színezett változatban. A barack nálam kiesik, de ha a pink nem lesz túl halovány, jó eséllyel a kosaramba fog kerülni.

01 winter kissed cheeks

01 you melt my heart

Egy pirosító és egy highlighter is tartozik a válogatáshoz, az előbbi egy régi kedvenc, multifunkciós pirosító-bronzosítómra emlékeztet, az utóbbi pedig hideg összeállításúnak tűnik, aminek én mindig örülök.

04 the crystallized, 03 the iced,
01 the frosted, 02 the semi matt

01 a winter’s tale
   
A lakkok tőlem nagyon távol állnak, még a topper is, de a világos színek kedvelőinek mind tetszhet.

 
01 you melt my heart
   
01 it’s so fluffy!!!!

01 hold me safe and warm

Érkeznek még egyéb téli apróságok, kézkrém nagyon elegáns tubusban, aranyos pomponos hajgumi és melegítő - édesek, de ezek közül legfeljebb a kézkrémet tudnám elképzelni magamnak. 

Nektek hogy tetszik ez a trendkiadás? :)

Ajánlom Neked

7 megjegyzés:

 1. A highlighter és a pirosító egészen belopta magát a szívembe már így a képek alapján is. :) Mikor kerül a boltokba ez a kiadás?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos semmi pontosat nem tudok, így csak tippelni tudom azt, hogy körülbelül januárra érhet ide. Rákérdezek, és ha biztosabb információim lesznek, megírom majd. :)

   Törlés
  2. Jó hírem van, úgy tűnik, még karácsony előtt boltokba kerül. :)

   Törlés
  3. Jaj, de jó! Köszönöm az utánajárást :)

   Törlés
 2. Vagy túl válogatós vagyok, vagy túl szőrösszívű, vagy nem is tudom, de nekem ez a kiadás sem lett a szívem csücske.

  Egyedül a pirosító mintája az, ami nagyon tetszik, de minél tovább nézem, az sem valami hideg, szélcsípte pofit festek magamnak darab. Valamiért egy hideg rózsaszínt inkább el tudtam volna képzelni ebbe a kiadásba.

  Talán finnyás vagyok, egyedül az ArtDeco pirosítója tetszik az eddig látott téli kiadások közül.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem vagy egyik sem, nekem tetszik most szinte minden. Aztán lesz, amikor nem. :)

   Szerintem sem hideg lesz, hanem inkább mályvás, olyannak remélem, mint a régebbi kiadású, szőkéknek készült Sun Club All over shimmert.
   Most, hogy írod, én is úgy gondolom, hogy jobban illett volna ebbe a válogatásba egy hidegebb darab, ez tényleg nem lehet alkalmas a szélcsípte hatás elérésére.

   Törlés