bordó,

A legszebb bordó lakk

november 13, 2015 Arabella 6 Comments


Orly Smolder

Több, mint két éve vettem meg a Smoldert, és már rengetegszer felkentem, egyértelműen ez a legtöbbet használt lakkom. Minden egyes alkalommal lefényképeztem, de soha még csak meg sem közelítették a képek a valóságot. Most sem vagyok maradéktalanul elégedett, csak úgy nyolcvan százalékban köszön vissza az a fotókon, ami élőben, húsz százaléknyi szépséget még képzeljetek hozzá. :)

Orly Smolder

Orly brush

Én már a ráncfelvarrott Orly üvegben kaptam, a formája maradt ugyanaz, azonban a logó, a feliratok és a kupak kialakítsa is változott, igaz, csak minimálisan.
A gumis borításnak én alapvetően örülök, a bordázott felület és a formája is kézre áll, viszont sajnos mindenféle szöszt, láthatlatlan kis semmiséget hajlamos összeszedni, ahogy egyébként az üveg is.
Az ecset maradt keskeny és hosszú, lehet bánni ezzel is, de egy lapítottat azért komfortosabbnak tartanék.

Orly Smolder

Orly Smolder

Orly Smolder

Orly Smolder

Orly Smolder

Orly Smolder

Tiszta, mélyről ragyogó bordó mindenfajta barnásság vagy lilásság nélkül, olyan finissel kombinálva, amiért csak rajongani tudok. Én metálnak hívom, de inkább valahol a shimmer és a metál között van félúton. Ugyanolyan, mint az A-England Perceval vagy Queen of Scots: belülről ragyogó, egy plusz dimenziót magában hordozó, és amit a legjobban szeretek benne - törés nélküli.  Minden pontján ugyanolyan sötéten ragyogó, és ez az ugyanolyanság nekem bátorságot, önmagunk vállalását jelenti. Még ha így, leírva roppant elrugaszkodottnak is tűnik.

Ráadásul ez a finis tényleg a számmora legszebb bordóval találkozik - nem egy és nem két bordó lakkom van, de a Smolder mellett mind barnába vagy lilába hajlónak tűnik, rosszabb esetben pedig haloványnak és szürkésnek.

A közeli képek sajnos most sem lettek jók, mert olyan mély izzása van ennek a parázsnak, hogy minden fotót eléletlenített, de egyet azért beszúrok:

Orly Smolder
Ahányszor csak rápillantok, rendre egy neobarokk stílusban felújított kastélyt látok a lelki szemeim előtt, és benne egy enyhén gót hölgyet, aki épp lelógatja a kezét egy díszes fotel karján - és természetesen a Smolderrel van lakkozva a körme.

Az Orly lakkok minőségével nem mindig vagyok elégedett, de ezzel ilyen probléma sincs. Kicsit folyós, de pont emiatt könnyen kezelhető, két rétegben fed, gyorsan szárad, önmagában is fényes (persze némi  fedőlakk kárt nem tesz benne) és a tartóssága is korrekt.

Ritkán szoktam ilyet írni, de én szívem szerint mindenkit arra kérnék, hogy legalább egyszer az életben kenje fel. Akkor is, ha rajong a hasonló színekért, és akkor is, ha máskor soha eszébe sem jutna bordót viselni, mert ettől teltebb, szebb bordót elképzelni sem tudok, pedig a legtöbb indie lakkhoz képest még pénztárcabarát is.

Az Orly lakkokat aukciós oldalakról is beszerezhetitek, de a Perfect Nails a legbiztosabb forrás.

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. hjaj ... (nem, még mindig nincs meg)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Legyen, komolyan. Biztos vagyok benne, hogy szeretnéd. :)

   Törlés
 2. Azt hiszem igazán kéne nekem ez a lakk. *_* *_* *_* *_*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem tetszene neked magadon is, tényleg nem tudok ettől szebb bordót, és úgy vettem észre, hogy mostanában nagyon szereted a bordó lakkokat. :)

   Törlés
 3. Válaszok
  1. Én is annak látom, a Perceval mellett ez a kedvenc lakkom. :)

   Törlés