Essence,

Rimmel Go- wild-er-ness és Essence Truth or dare?

augusztus 14, 2015 Arabella 8 Comments


Két okból sem kellene ma írnom ezekről a lakkokról:
1. A Facebookon megkérdeztem, hogy a legutóbbi Nailland rendelésemből mit szeretnétek legközelebb látni, és nyilván nem ezeket választottátok - mivel nem is a Naillandből vannak. :)
2. Most lett Túl a pasztellen a blog neve, és ezek pont cukorkaszínek.

De: A Nailland-es lakkok fotózósának újra neki kell veselkednem, és ha nem most teszem ki ezt a posztot, akkor később a kifutó Essence topper miatt még kevésbé lenne aktuális.


A lila Rimmellel nagyon sok helyen találkozhattatok (legutóbb Edinánál), és úgy gondolom, hogy nem véletlenül: az egy dolog, hogy a világos lila népszerű szín, de én úgy vettem észre, hogy ez az az árnyalat, ami nail artokhoz is remek alap, mert sok mindennel kombinálható.
Az üvegét még mindig mutatósnak tartom, az ecsete lekerekített és lapított, amivel könnyű dolgozni, az állaga pedig hiába sűrűbb hajszálnyival az ideálisnál, hagyja magát terelgetni, így azzal sincs gond.


Eszembe sem jutott nude glittert venni addig, amíg a Catrice Facebook oldalán nem bukkantam rá egy képre (erre), onnantól viszont indult a vadászat, akartam azt a lakkot. Igen ám, csak egyrészt a városban, ahol élek nem elérhető, másrészt pont kifut. Így aztán fájó szívvel letettem róla, majd a Rossmannban az Essence akciós termékeit átnézve találtam egy nagyon-nagyon hasonlót.


A Truth or dare átlátszó alapjában apró fehér glitterek, sok közepes méretű nude glitter és néhány szintén közepes fehér glitter van, illetve elvétve egy-két óriási fehér glitter. Így talán nem hangzik jól, és vitathatatlanul nem is az én csapásirányom, de néhány szín fölött szerintem meglepően jól mutat.


A Go-wild-er-ness-ből két réteget kentem fel, a topperből pedig egyet a középső- és gyűrűsujjamra.

A glittereket az ecsettel kicsit elrendezgettem, de egyáltalán nem volt vészes a helyzet, találkoztam már ettől sokkal rosszabb fedőlakkal is.
A lila alapon a nude mivolta annyira nem érvényesült, sokszor inkább barackos rózsaszínnek tűnt, de nekem minden formában tetszett - még úgy is, hogy alapvetően távol áll tőlem ez a stílus.

Ajánlom Neked

8 megjegyzés:

 1. Ez a lila nekem is tetszik, csak mindig magamba nézek, hogy de hát van lila lakkom, és hányszor kenem fel őket? Havonta kb., anyámnak. Szóval inkább csak máson tetszik. Jók azok a glitterek :)
  A képek nem lesznek nagyobbak?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De jó, hogy rákérdeztél a képekre! Amikor a sablont alakítottam, át akartam állítani kicsit nagyobb méretűre a képeket, de ezek szerint elfelejtettem, és eddig nem is tűnt fel. Most gyorsan megcsináltam, visszamenőleg nem érvényes mindenre, de mostantól ilyenek lesznek a képek. :)

   Én sem használok gyakran lilát, viszont ha több színt akarok felkenni, fedőlakkokat szeretnék használni vagy azokat kombinálni, akkor a világosabb lilák nagyon jó alapok. De igazi kedvenceim soha nem lesznek a lila lakkok.

   Törlés
 2. Nem baj, hogy nem a Naillades lakkok, ezek is nagyon szépek. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy ezek is tetszenek. :)

   Kicsit kínosnak érzem, hogy megkérdeztem, melyikről szeretnétek először bejegyzést, és nem azokról írtam, de arra jutottam, hogy inkább csússzon a poszt, minthogy ne legyenek valósághűek a képek.

   Törlés
 3. Nagyon hasonlít a Rimmel lakk az Avon Levander Sky lakkjára nem?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem az nincs meg, de rákerestem és a képek alapján tényleg hasonló. :)

   Törlés
 4. Szerintem attól, hogy nem pasztell színek, még nyugodtan jöhetnek...akár ennyire a névváltás után is, szerintem nincs jelentősége :)

  Egyébként nekem nagyon tetszik ez a kombó :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megnyugtattál, örülök, ha nem zavaró. :)

   Én is szívesen viseltem, még annak ellenére is, hogy alapvetően nem az én világom.

   Törlés