Avon,

Avon Ultra Colour Bold rúzs - Red Rave

augusztus 03, 2015 Arabella 4 Comments


Nem sok (sőt, mondhatni szinte semmilyen) tapasztalatom volt az Avonnal, ezért is voltam különösen kíváncsi arra, hogy mennyire leszek elégedett a tőlük kapott termékekkel. A pirosítóról már írtam, azt kifogástalannak tartom, viszont tudtam, hogy a rúzs lesz a vízválasztó. Az ajaksminkek a gyengéim, főleg, ha pirosak, és ez az a terméktípus, amiből már tényleg rengeteget próbáltam, így viszonyítási alapom is bőven van. Lássuk, mire jutottam. :)Színes papírdobozban érkezik, és bár a tokja műanyag, nekem elsőként az elegáns jelző jut eszembe róla. Kellően masszív, jól is záródik, én gondolkodás nélkül be merném dobni a táskámba. A kupak teteje átlátszó, ami nagy segítség több árnyalat esetén, és bár én nem vagyok a pink szín legnagyobb kedvelője, a fényes sáv kétségtelenül feldobja a feketét.


Nagyon enyhe citrusos-gyümölcsös illata van, az állaga száraznak egyáltalán nem mondható, könnyen siklik az ajkakon, de nem is ajakápolóhoz hasonlóan krémes.


Intenzív színt ígér, és be is tartja, egyetlen húzással teljes fedés érhető el. A Red Rave színének meghatározásával bajban vagyok, ugyanis bár nyilvánvalóan piros, méghozzá pink-közeli piros, néha némi nagyon enyhe meleg tónust is felfedezek benne.
Ezúttal inkább a képekre hagyatkozzatok, azok tökéletesen visszaadják a színét. :)


Viselni nagyon kellemes, nem táplál, de nem is szárít, a ráncokba minimálisan sem ül bele és még viszonylag tartós is. Az ivás meg sem kottyan neki, csak éppen-éppen tompul vagy veszít a fényéből, és még étkezés után is egész korrekten a helyén marad, persze felfrissíteni nem árt.

Amióta először felkentem, tudom, hogy láttam már valami hasonlót magamon, és még inkább: volt már valami, amit nagyon hasonló volt viselni. Aztán idővel beugrott, hogy az Estée Lader Pure Color Envy-mre emlékeztet.

Avon Red Rave, Estée Lauder Vengeful Red

A Pure Color bogyósabb valamivel, de a színük is hasonló, a finisük pedig ugyanolyan. Bár mint ahogy írtam, az Avon sem emeli ki a barázdákat, nem rendelkezik az EL ajakszépítő hatásával, de ez nem is elvárható tőle, amíg körülbelül ötödannyiba kerül.
Nagyon-nagyon szeretem a Pure Color Envy-ket (remélem, a közeljövőben lesz szerencsém több színt is birtokolni), és mindenkit csak arra bíztatok, hogyha megteheti, vegyen egyet, de ha valami hasonló kellene, csak olcsóbban, akkor az Avon szuper alternatíva.

Nálam ezzel eldőlt, kedvelem az Avont. :)

Ajánlom Neked

4 megjegyzés: