Essence,

A kifutók befutói

augusztus 05, 2015 Arabella 5 Comments


Több dolgot is vettem a kifutó termékek közül, és néhány már része is volt a készletemnek, de messze-messze ezt a két lakkot - az Effect sorozatból a #rebel-t, a The Gel-ek közül pedig a Brazil Jungle-t - sajnálom a legjobban.A Brazil Jungle pontosan olyan, mint a legtöbb lakk a családból, kicsit sűrű, de ennek ellenére könnyen kezelhető, két réteg szükséges belőle és önmagában is fényes. Az ecsete lekerekített és lapított, az üvege pedig aranyos. Apropó, ha már üveg: igyekszem mindig megfelelően visszaadni a színeket, de most az üveg esetén nem sikerült, ennyire nem kékes és tompa, mint a fenti képeken. A körmömön már valósághű lesz. :)
Rikító középzöld, hajszálnyival inkább a sárga, mint a kék felé hajlik, de közel sem annyira egyértelműen sárgás, mint a Don't be shy.

A lakkot a körmömön látva beugrott, hogy kell legyen már egy hasonló színem, valami, ami szintén enyhén, de csak enyhén sárgás, közel sem pasztell, de éppen nem is neon... aztán beugrott a L'Oréal Wasabi Hint.

Felül a Brazil jungle, alul a Wasabi Hint:


Nagyon-nagyon hasonlóak, de a L'Oréal-ban mintha icipicit több sárga lenne - ha csak egyet választhatnék, éppen ezért annál maradnék, viszont az Essence-szel sincs semmi baj. :)


A #rebel-re térve: nem vagyok a terepminta nagy barátja, de a színvilága közel áll hozzám, és ilyen összetételű fedőlakkot én még sehol máshol nem láttam.

 

A #rebel átlátszó alapjában közepes méretű zöld, bézs és fekete glitterek vannak, valamint elszórva nagyobb fehér "cafatkák" - és mindez matt kivitelben.A glitteres lakkokkal gyakran megszenvedek, mert elsőre szinte lehetetlen eltalálni az ideális mennyiséget és felviteli módot, de ezzel nem volt ilyen gond. Pont elegendő glittert tartalmaz, amiket rendezgetni sem kell, elég csak simán felkenni, úgy, mint egy egyszerű lakkot.
Viszont ami az előnye ennek a toppernek, az a hátránya is: épp a különlegessége miatt kevés alap fölött tudom elképzelni (tálán még sárgán lehet mutatós), de az egyediségéért cserébe én ezt elfogadom.

Ti mit szerettek a legjobban a kifutó termékek közül? :)

Ajánlom Neked

5 megjegyzés:

 1. Nahát, sosem gondoltam volna, hogy ez egy L'oreal dupe, az a szín pont tetszik :)

  VálaszTörlés
 2. Szuper a két lakk együtt. :)

  VálaszTörlés
 3. Jó a címed. :D
  Szépek a lakkok, de engem nem fogott meg egy kifutó lakk sem. :S

  VálaszTörlés
 4. Vettem egy spirált, egy bronzosító-pirosító duót meg egy effect szemhéjtust, de egyébként meglettem volna mind nélkül:D

  VálaszTörlés
 5. Audrey80: Nekem a L'Oréal hajszálnyival jobban tetszik, de az Essence is teljesen jó helyette. :)

  Moon Angel: Nekem is nagyon tetszenek együtt. :)

  M.: :D Még el sem kezdtem írni a bejegyzést, és már beugrott, muszáj volt ennél maradnom, néha kell egy kis "őrültség". :)
  Nekem most viszonylag sok tetszett, egyről lesz is még poszt, egy másikat pedig hétvégén kellene lefotóznom.

  Joutsen: Ez már csak ilyen, szerintem mindannyian meglennénk a kifutó áron vett holmik nélkül, de ezeknek az áraknak nagyon nehéz ellenállni. :)

  VálaszTörlés