Aveo,

Augusztusi kedvencek

augusztus 31, 2015 Arabella 2 Comments

Eseménydús és eredményes volt az augusztus az én életemben és a blog életében is, hiszen négyéves volt a Túl a pasztellen, ami most már Túl a pasztellen, új külsőt kapott, regisztráltam az Instagramra, volt őszi hét, és bár nem követem folyamatosan figyelemmel a számokat, ebben a hónapban minden fronton megdőlt a rekord. 
Nagyon hálás vagyok nektek azért, hogy ilyen pozitívan reagáltatok a változásokra és arra, hogy mostanában kicsit jobban "marketingelem" a blogot. :)


A hónap abszolút kedvencei a körömlakkok voltak, úgy mindenestől. Magamnak is szégyellem bevallani, hogy hány új üvegcsém lett az elmúlt hetekben, de most volt itt az ideje annak, hogy sok régen vágyott lakkot beszerezzek.

A legnagyobb favoritok: piCture pOlish Bridget, Glam Polish Leo, Colors by Llarowe Pirates of Penzance, China Glaze Don't make me wine, Colors by Llarowe Gemini Rising és Dance Legend Strutter. Borzasztóan sok, de ezt a kört egyszerűen nem tudtam tovább szűkíteni.


A számon három dolgot használtam felváltva, a Lovely vízálló szájfényét, a Rimmel Oh my gloss - Pin up szájfényt és a Kate Moss rúzsok közül a 107-est.


Rendre a Painterly-vel lustultam el a reggeleket, ha pedig egy-egy alkalomra többet szerettem volna, akkor tusvonalat húztam a Bourjois folyékony tusával.


Az Estée Lauder spirál és BB krém még mindig tartotta magát, de azt hiszem, jövő hónapban ez már nem lesz így. A szempillafesték fokozatosan gyengébben teljesít (ebből a szempontból a Bourjois Twist up-jára emlékeztet), a BB pedig az ősz beálltával már sötét lesz, de most még éppen jó.


Az Aveo mandulás körömlakklemosója pont olyan, mint az Isana, tehát pont olyan jó is. És igen, ismét egy Palmolive tusfürdő, ne haragudjatok. :)
A So Dynamic zöldes, friss illata (engem kissé az Elizabeth Arden Green Tea-ra emlékeztet) alapvetően nem az én világom, de a kánikulában nagyon jól esett. A háttérben megbújik egy zuhanypamacs, én mindig használok ilyet, de ezt különösen kedvelem, mert 180 forintba került csak, és a színével azonnal felüdít.


A parfümjeimet kénytelen vagyok mellőzni nyáron, mert még én is belátom, hogy mindegyik túl tömény és édes ilyenkorra, de ebben a hónapban az esti programokra már elő-elővettem a Dior Addict-et. 

Nem szeretem különösebben a kézkrémeket, így nem is használok csak hideg időben és akkor, ha muszáj. Tavasz óta egyáltalán nem kenegettem a kezemet, és ennek az eredménye az lett, hogy augusztusra már fájt a szárazságtól. A L'Occitane shea vajas krémét már korábban is jónak tartottam, de csak most jöttem rá, hogy mennyire az: két krémezéssel rendbe hozta a kézfejemet. 


A Tangle Teezert már dicsértem augusztusban, de a poszt óta még biztosabb vagyok a véleményemben. Egy-két alkalommal ismét visszatértem a fésűhöz, és azonnal érezhető és látható volt a különbség. 

A szempillagöndörítővel elég hektikus a viszonyom, hol minden reggel előveszem, hol hónapokra elfelejtem. Most az előbbi a helyzet, és úgy érzem, az utóbbi nagy hiba, mert látványos a hatása.

Nektek mik voltak a kedvenceitek? :)

Ajánlom Neked

2 megjegyzés: