MAC,

Matt vagy fényes?

július 09, 2015 Arabella 7 Comments

A világ egyre jobban szereti a matt ajkakat, én pedig ezzel párhuzamosan egyre bizonytalanabb vagyok abban, hogy nekem jól áll-e. A hétvégén arra jutottam, hogy akkor tudnék igazán elköteleződni az egyik oldal mellett, ha készítenék a múltkori sminkes bejegyzéshez hasonló fotókat, és együtt döntenénk el, hogy érdemes-e behódolnom ennek a trendnek. :)A fentiek miatt igazán matt (folyékony) rúzst még nem mertem venni, viszont van egy matt finisű MAC rúzsom, a Lady Danger - ezt használtam a teszthez.

A rúzs önmagában, mattan:

  
Színtelen szájfénnyel:


Egymás mellett: 


A matt verziót én különlegesebbnek, szokatlanabbnak tartom, már-már extravagáns, viszont fényesen sokkal kényelmesebb volt viselni, az apró redőket kiegyenlíti valamelyest és szerintem a szám formáját is jobban kiemeli.

Nektek melyik tetszik jobban? :)

Ajánlom Neked

7 megjegyzés:

 1. Nagyon szép lett az első kép! Nekem mindkettő tetszik rajtad, a matt is csodás és a fényes is - én mostanában csak a mattokat részesítem előnyben a tartósság miatt, és őszintén meglepődtem hogy mennyi drogériás márkánál jelent a matt nem mattot.... Na de ez most nagyon hosszú lenne, szerintem egy bejegyzésben leírom majd :)

  VálaszTörlés
 2. Atyám de gyönyörű színe van. Tényleg kevés embernek áll jól a nagyon matt rúzs, de szerintem rajtad mindkettő jól áll, szerencsés vagy.:)

  VálaszTörlés
 3. A matt többnyire szárít, nekem egyelőre a fényes, ami bejön, bár ilyen erős színt nem használok.

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jól áll mindkettő, viszont nekem személy szerint a matt jobban tetszik rajtad.
  Teljesen pozitívan nézve, de neked olyan nagyon "cuki" arcod van és a matt ajak ezen a képen tök jól ellensúlyozza ezt.
  Én ezt gondolom. :D

  VálaszTörlés
 5. Csodálatos a színe,rajtad főleg nagyon jól mutat,minkét verzióban.

  VálaszTörlés
 6. Mea: Köszönöm, mostanában igyekszem jobban figyelni a képekre. :) A matt tényleg nagyon sok esetben nem teljesen matt, szerintem még ez a rúzs sem teljesen fénytelen.

  Szépségműhely blog: Köszi! :)

  Audrey80: A szárító hatás miatt nem voltam én sem eddig igazán jóban a matt rúzsokkal, illetve ami kicsit fényes, szerintem természetesebbnek is hat. De mostantól lehet, hogy alkalmanként matt finist választok. :)

  N.: Köszönöm! :)

  Névtelen: Én erre a szempontra még nem is gondoltam, pedig teljesen igazad van. Ha kicsit vagányabb, nem túl "babás" hatásra fogok vágyni, a matt rúzsokat fogom preferálni. :)

  Mdollas Nails: Köszönöm, én is szeretem a rúzs színét. :)

  VálaszTörlés