China Glaze,

Max Factor Royal Blue & China Glaze Fairy Dust - a kedvenc kombinációm

december 21, 2014 Arabella 14 Comments

Ezt a két lakkot egy évvel ezelőtt használtam először együtt, és már akkor eldőlt, hogy ez a kedvenc párosom.
Azóta nagyon sokszor kentem fel őket, de egyszer sem tudtam megörökíteni, hogy mennyire jól állnak egymásnak. Ez ezúttal sem sikerült maradéktalanul, és attól tartok, hogy már nem is fog, viszont ennek a kombinációnak muszáj szerepelnie itt - még ha csak így, nem teljes pompájában is.


A Fairy Dust a legcsodásabb fedőlakk, amivel valaha dolgom volt. Az üvegében még olívás alapúnak tűnik, de valójában szinte áttetsző a folyadék, ami telis-tele van holografikus (leginkább zöldben és pirosban játszó) mikrocsillámokkal.

Önmagában is hihetetlenül szép, sőt... varázslatos. Világos színeken is jól mutat, de az igazi szépségét szerintem a sötét alapszínek emelik ki, főként a Max Factor "majdnem fekete, de mégsem" sötétkékje, a Royal Blue.
Az első kép elég furcsa szögből készült, de talán ott sikerült leginkább (bár közel sem eléggé) visszaadni azt, amivel a China Glaze elbűvölt: attól függően bukkannak fel a csillámok, hogy éppen milyen szögből éri őket a fény, ahogy mozgatom a kezem, az apró darabkák is szinte életre kelnek, mozognak, mintha lebegnének a körmöm fölött.

Nekem ez a kombináció egy az egyben a csillagos éjszaka, van benne valami rejtélyes, szinte már félelmetes is, de mégis varázslatos. Rendre ez a muzsika jut eszembe róla. :)

Ha már én nem tudtam igazán jó fotókat készíteni, próbáltam legalább keresni, de csak Ingridnél akadtam olyanokra, amik megmutatják, amit én nem tudtam: a nem csak ezüstös, hanem több színben játszó csillámokat.
A bejegyzése utolsó képére érdemes külön is rákattintatni!

Ajánlom Neked

14 megjegyzés:

 1. szuper lakkok és klassz manikűr :)

  VálaszTörlés
 2. Jól néznek ki együtt a China Glaze meg mindenre kenhető lakk, nagyon szép!

  VálaszTörlés
 3. Tényleg szuperül néz ki a kettő együtt. Egy időben én is sokat hordtam ilyen sötétkék, fekete + csillám kombókat, most újra ihletet adtál hozzá.

  VálaszTörlés
 4. Na ez nagyon szép lett *_* Be kéne szereznem végre ezt a CG lakkot ;)

  VálaszTörlés
 5. És tényleg éjszakát idéz. Nagyon jól áll ez a párosítás Neked! :)

  VálaszTörlés
 6. Örülök, hogy tetszik nektek, pedig élőben tényleg még ezerszer szebb szerintem. :)

  VálaszTörlés
 7. Igazán jól néz ki ez a két lakk együtt! :)

  VálaszTörlés
 8. Csodás lett a manikűr!!! Lehet, hogy csak az első kép csalóka, de ez a China Glaze inkább tűnik a Fairy Dust arany "tesójának" - Golden Enchantment. Rákukkantasz nekem az üveg aljára? Ha tényleg a GE akkor azonnal rohanok értea naillandbe!

  VálaszTörlés
 9. Ez a Fairy Dust - pont itt van mellettem, tudtam, hogy az, de azért ránéztem :) -, de ha még nincs meg, ezért is rohanj! :)

  VálaszTörlés
 10. köszi!! Bocsi az értetlenkedésért... Ez a lakk már a polcon csücsül és én is nagyon szeretem kékre kenni :)

  VálaszTörlés
 11. Nincs mit és semmi baj, nem voltál értetlen, tényleg hasonlít az arany tesójára az első képen. :)

  VálaszTörlés