körömlakk,

Zoya - Payton

november 07, 2014 Arabella 14 Comments


Azt hiszem, a többség már tudja, hogy nem vagyok nagy barátja a lila színnek, főleg körömlakkok esetén.
Nem arról van szó, hogy másokon nem tetszik. A helyzet az, hogy miután felkenek egy lila lakkot, szinte mindig hiányérzetem van, folyton arra gondolok, hogy miért nem pirosabb... vagy ha az nem, hát legalább kékebb. Valamilyenebb, végletesebb. Tudom, a baj velem van. :)

De néhány kivételes esetben el tudom felejteni ezt, és ilyenkor a lila lakkra úgy tekintek, mint egy alternatív, rebellis csodára. Átminősül valami olyanná a lila köröm, amit csak egy nagyon egyedi, vagány leányzó viselhet, aki mer más lenni, mint a többség. Sőt. Kissé talán meg is veti a klasszikus pirosat vagy a magát olyan extrémnek hívő kéket.

Ez tényleg nagyon kevés esetben fordul elő, de mégis biztos voltam benne, hogy a Payton ezen kivételek közé fog tartozni. Talán még ettől is többet, szinte csodát vártam tőle.


Sötét, nagyon sötét crelly alap éppen ideális mennyiségű apró holografikus darabkával. Ezen a képen még nekem is annyira tetszett, hogy el sem tudtam képzelni azt, hogy valaki ne rajongjon érte.

Aztán felkentem.
Két réteg kellett belőle, azt hiszem, a többség szeretné az állagát, nekem viszont kissé sűrű. Én a folyósabb lakkokat kedvelem, ezért nehezebben boldogultam vele, de nem hinném, hogy másoknak is gondot okozna. Önmagában is nagyon fényes, de némi fedőlakk a Payton-nek sem árt. :)

Amíg viseltem, nem volt hiányérzetem. Nem akartam sem pirosat, sem más színt viselni, mert ez olyan "semmilyen". Nem éreztem késztetést arra, hogy lemossam.
Viszont közben mégis folyton az motoszkált a fejemben, hogy többre számítottam. Nem tudom, pontosan mire, de valami különlegesebbre... nagyobb "szerelemre".

Ha hajszálnyival kevésbé lenne sötét - van, hogy már majdnem feketének tűnik! -, esetleg ha nagyobbak lennének benne a részecskék, talán, talán azonnal a kedvenceim között lenne a helye.
Így viszont nincs ott, de azon kevés lila lakk közé sorolom, amit szívesen viselek, és ez sem kis teljesítmény.

Ajánlom Neked

14 megjegyzés:

 1. Nagyon szép rajtad-is.Én imádom ezt a lakkot :)

  VálaszTörlés
 2. Én pont azt szeretem benne, hogy ennyire sötét. Nem találtam még hozzá hasonlót, egyértelműen a kedvencek között van nálam, csak sajnos kedvencből is rengeteg van! :D

  VálaszTörlés
 3. Gyönyörű, szerintem is a sötétsége a legjobb benne. :)

  VálaszTörlés
 4. Álomszép.Azonnal elvarázsolt!*-* :D

  VálaszTörlés
 5. Az én körmeimen lehet, hogy nem tetszene, de egyébként csodaszép.

  VálaszTörlés
 6. Azt hiszem, lassan sikerül meggyőznötök arról, hogy mégis egy csoda. :)

  VálaszTörlés
 7. de hát a payton csodaszép (nem is értem, miért nincs még meg nekem, pedig ez volt az első zoya, amit anno kinéztem magamnak), nekem is a majdnem feketesége miatt tetszik nagyon, de mondjuk én egyébként is sokkal jobban szeretem a nagyon sötét színeket, mint a világosakat (ruhában is egyébként), és hát a körmödön is nagyon szépen mutat

  VálaszTörlés
 8. Imádom ezt a lakkot,pedig nem vagyok én sem lila párti,de én is megvettem!:)
  Nagyon jól mutat rajtad!

  VálaszTörlés
 9. Jikka: Alapvetően én is a sötétebb színeket kedvelem, lakkokban meg aztán főleg, bár pont mostanában tetszett meg egy-két világos is.

  Nem is tudom, miért éreztem azt, hogy jobban szeretném, ha kicsit világosabb lenne... már nem gondolom így, meggyőztetek, jó, ahogy van. :)

  Angel: Köszönöm! Akkor úgy látszik, ez a nem lila pártiak lilája. :)

  VálaszTörlés
 10. A lila nekem sem a kedvenc színem, de azért már nyitok pár lila árnyalat felé. Erről annyiféle képet találtam a neten, sosem tudtam eldönteni, hogy bordós vagy lila, nálad egyértelműen lila! De ha nagyon sötét, akkor én sem kenném fel sokszor, a középszíneket szeretem.

  VálaszTörlés
 11. Élőben egyértelműen lila. :)
  Sötét, mesterséges fényben rajtam sokszor szinte feketének tűnt az alapja - én egyébként szeretem a sötét lakkokat, csak erről valamiért azt gondoltam, ha kicsit világosabb lenne, különlegesebbnek érezném. De már meggyőztek a lányok, hogy nincs gond így sem a Payton-nel. :)

  VálaszTörlés
 12. én a sötétsége miatt nem fogom megvenni, ezért is tetszik sokkal jobban a blaze (kb. az a "sötétség mélység", ami bejön, az aurora már túl világos). egyébként nagyon szép, de asszem nem lenne szerelem és mivel van sok másik lakk még a listán, így valószínű ez kimarad. :)

  VálaszTörlés
 13. Szerintem álomszép ez a lakk, de gondolom tőlem ez nem meglepő vélemény :P

  VálaszTörlés
 14. Dyna: Az Aurora nekem is túl világos, bár igazság szerint az semmilyen szempontból nem tetszik nekem. A Blaze-zel is érdekes a viszonyom, túl áttetszőnek, már-már könnyednek látom ahhoz képest, hogy piros... így azért hagyom ki, amiért te a Paytont. :) Inkább az így is nagyon hosszú listámról szemezgetek. :)

  Megaera: Tényleg nem meglepő, de én meg a pirosakkal vagyok hasonlóan... :)

  VálaszTörlés