The Body Shop

The Body Shop karácsony

november 25, 2014 Arabella 5 Comments


A Lush karácsonyi kínálata már ihletett egy bejegyzést, most a TBS-en a sor. :)

Alapvetően a The Body Shop termékeit is túlárazottnak tartom, nem véletlen, hogy eddig csak két testvajat és egy edt-t próbáltam tőlük. Azonban az ünnepi csomagjaik tetszetősek szoktak lenni, az év eleji leárazásokon pedig az áraik is barátságosabbak. :)Az argánolajos családot már volt szerencsém élőben is megszimatolni, és nagyon az én világomnak tűnt, a testvajat pedig hihetetlenül táplálónak éreztem.
Ez a szett egy testradírt, egy testvajat és egy ajakápolót, valamint habfürdőt és zuhanypamacsot tartalmaz.
Az utóbbi kettőre nincs túl nagy szükségem, de az előbbieket szívesen kipróbálnám.


 

LINK 
 

A tavalyi vaníliás vonalat, a Vanilla Bliss-t nagyon szerettem, nem tudom, hogy az idei, Vanília Brülée mennyire különbözik tőle, de igazság szerint ami vanília, az az én szívemhez közel áll. :)

A "könyves" csomagot nagyon édesnak tartom, de a másikban lévő termékek egy fokkal jobban vonzanak.


Az ünnepi illatok mini vajaiból és kézkrémeiből ezúttal is összeállítottak egy-egy szettet, az egyik ilyen ízelítő gyanánt nekem az almásból pont elég is lenne - mert igen, én vagyok a kivétel, engem annyira nem mozgatott meg.

A deres áfonyára ellenben egész kíváncsi vagyok, annyira nem, hogy egy nagyobb szettre beruházzak, de a kis méretű testvajjal és tusfürdővel tennék egy próbát. :)

A mézes családot már használtam korábban, jó volt, de nem vált a kedvencemmé. Viszont valaki a környezetemben nagyon szereti, így könnyen lehet, hogy ez az összeállítás ott lesz majd a fánk alatt.

Én egyébként egészen idáig nem tartottam különösebben jó dolognak a csomagokat, mostanában viszont kezdem belátni, hogy az ünnepi "ajándékvadászatban" időnként bizony jól jönnek.A sheavajas a legvisszafogottabb vonal a TBS-nél, de én az argános után mégis ezzel szimpatizálok a leginkább. Tavasszal és nyáron sem kellene mellőznöm, mint a nagyon tömény illatokat, de mégsem gyümölcsös.
Valamelyik szettre akciós áron talán lecsapok majd. :) LINK

A sheás termékek kipróbálására talán az egyik testvajszett is alkalmas lenne, mert így nem kockáztatnék sokat, ha mégsem válna be, ott a többi.
Főleg az utóbbival szimpatizálok egyébként, mert nyaranta szívesen használok kókuszos kencéket.

  LINK

Tusfürdőt még nem próbáltam a TBS-től, de egyre kíváncsibb vagyok, hogy ezen a fronton mennyire jók. A szettben lévő illatokat magamtól nem választanám, de érdekes módon éppen ezért tűnik izgalmasnak. :)

Még nem volt nyoma itt, de bizony az utóbbi hetekben (a frissen fellobbanó testápolási mellett) kézkrém mániát is sikerült összeszednem.Az édes illatú és a rózsás csomag egyaránt felcsigázott. :)

Ti terveztek venni valamit a TBS karácsonyi kínálatából? :)

Ajánlom Neked

5 megjegyzés:

 1. Hűűha csodálatosabbnál csodálatosabb csomagok! Én is túlárazottnak tartom a termékeket, ezért nem túl gyakran van TBS termékem, de ezek a csomagok megfogtak, meglesem őket, hátha barátibb az áruk :D

  VálaszTörlés
 2. Mindegyiket linkeltem, barátságos árúaknak én még ezeket sem nevezném, de év elején, akciósan talán valamivel elfogadhatóbbak lesznek. :)

  VálaszTörlés
 3. Bevallom, még semmit nem próbáltam a TBS-től, mert valóban elég drága, annyira meg nem érdekelt, hogy erre spóroljak. Ajándékot már vettem viszont, egy 50 ml-es kiszerelésekből álló kókuszos csomagot (szappan, testradír, testápoló, tusfürdő és zuhanyrózsa volt benne ha jól emlékszem) tavaly az egyik barátnőmnek 9 euróért, na az mondjuk egy jó üzlet volt. =) Ezek közül szinte bármelyiket elfogadnám karácsonyra, majd linkelek a családnak. =) =D

  VálaszTörlés
 4. Engem is az áfonya érdekel a legjobban, és én is leginkább a leárazásokra várok, akárcsak a Lush-nál... Az almás családból a fürdőzselét szagoltam, annak jó illata van, bár nem karácsonyi, úgyhogy szerintem nem volt jó ötlet lecserélni a gyömbéres-mézes családot erre :-)

  VálaszTörlés
 5. Apolka: A barátnőd ajándéka tényleg jól hangzik. :)

  Djkaty: A gyömbéres családot én is sajnálom, tavaly nem vettem semmit belőle, de idén nem hagytam volna ki. :(

  VálaszTörlés