Catrice,

Catrice Illuminating pirosító

október 27, 2014 Arabella 8 Comments


A szerzeményes bejegyzés után kértétek, hogy írjak bővebben a pirosítóról - mivel pont ezt használtam eddig a legtöbbet, ezzel kezdem a tesztelést. :)


A csomagolása egyszerű, minden fölösleges cicomát nélkülöz, de mégis szép - ez általánosságban is elmondható a Catrice termékekről.

Magának a pirosítónak a kialakítása viszont kifejezetten különleges, nekem nagyon tetszik ez a gyémántmintásra kialakított felület.


Én kedvelem a kicsit egyedibb, magasabb árkategóriájú sminkeket, de a drogériás termékeket is szeretem, ezt szerintem tudjátok is. :)
Viszont azt most muszáj megemlítenem, hogy a Catrice pír állagán érezni lehet, hogy nem egy igazán kiemelkedő darabról van szó. Olyan, mint a kategóriájában található pirosítók általában, minden gyengéjükkel és erősségükkel.

Puha, de egyben sajnos nagyon porzik is, és ezeknek köszönhetően az ecset rengeteget vesz fel belőle. Bár ez nem igazán probléma, ugyanis nem túl pigmentált, aminek megvan az a pozitívuma, hogy jóformán lehetetlen bohócpofit csinálni vele, viszont a negatívuma, hogy a legenyhébb hatásért is építeni kell.

Emiatt kezdők számára kifejezetten jó választás lehet, mert tényleg képtelenség túlzásba esni vele, igaz, eléggé egyénfüggő is, hogy ki mennyire szereti a jól pigmentált arcpirosítókat.


Én a Coral Me Maybe fantázianevű színt kaptam tesztelésre, ez a dobozában még elég trükkösnek tűnik, kicsit piszkos tónusú, mikor rózsaszínesebb, mikor barackosabb. Felkenve már egyszerűbb, egy enyhe, nagyon finom fényű, természetes hatású világos barack árnyalat.

A tartóssága egy hajszállal jobb az átlagosnál, rólam a nem krémes verziók nagyon-nagyon gyorsan el szoktak tűnni, de ez három-négy órán át gond nélkül kitart.

Ezt a pirosítócsaládot a dupla Catrice állvánnyal rendelkező Müller üzletekben találhatjátok meg, nem ajánlom határozottan, de le sem beszélnék róla senkit.

Ajánlom Neked

8 megjegyzés:

 1. A tesztert próbáltam, pont ezt a színt, amíg tele volt az állvány. Annyira nem akart fedni, hogy feleslegesnek tartottam kidobni rá az 1250.-Ft-ot.

  VálaszTörlés
 2. Jaaaaj de szép! De túl sok pirosítóm van, ellenállok :D

  VálaszTörlés
 3. Én szeretem ezt a pirosítót, a gyengeségeivel együtt :).

  VálaszTörlés
 4. Én is elég hasonló tapasztalatot szereztem vele kapcsolatban, de még nem teljesen kiforrott a véleményem. Egyébként mikor megláttam, hogy ez is benne van a kis csomagunkban, nagyon megörültem, mert már amikor kijöttek a képek az új termékekről, ezek nagyon érdekeltek, meg a tájékoztatón is nagyon tetszett a színe.

  VálaszTörlés
 5. Annál azért többet várok el egy pirosítótól, hogy csak cuki legyen.

  VálaszTörlés
 6. Lolli: Ha van már hasonló színed, akkor szerintem is fölösleges, mert annyira nem kiemelkedő semmiben, hogy kihagyhatatlan legyen. Pláne, ha több kell attól, hogy cuki legyen, és nem egy "egynek elmegy" pirosítót keresel... akkor végképp nyugodtan a drogériában lehet hagyni. :)

  Kamiii: Nekem is túl sok van, pedig én elméletileg nem is vagyok olyan nagy barátja a pirosítóknak. :)

  Szandra: Szerintem ez megint nagyon a te színed, a helyedben valószínűleg én is jobban szeretném. :)

  Ági: Nekem a kialakítása tetszett, ez az árnyalat annyira pont nem - mostanában a hidegebb pirosítókat jobban kedvelem - , de alapvetően én is örültem, hogy tesztelhetjük. :)

  VálaszTörlés
 7. Igazán kellemes árnyalat :) Én ugyan most elvagyok a pirosítóimmal, de ez is nagyon szép :)

  VálaszTörlés