A-England,

A-England - Rose Bower

október 19, 2014 Arabella 11 CommentsA szeptemberi kedvenceim között már láthattátok ezt a lakkot, ideje bővebben is beszámolnom róla. :)

Az üvege és az ecsete a megszokott A-England, az előbbit én nagyon szeretem, az utóbbi viszont nem bánnám, ha lapított lenne.


A közeli kép ezúttal nem mond el olyan sokat erről a csodáról, mint általában szokott, de az azért leszűrhető róla, hogy egy pink és piros között hezitáló, apró holografikus darabkákkal dúsított színről van szó.
Felkenve már nehezebben megfogható, a holo játék jóformán egyáltalán nem érvényesül benne, a finise engem szinte metálra vagy selyemre emlékeztet.

A színe meghatározásában sem tudok igazán okos lenni, ugyanis mindig az aktuális fényviszonyokon múlik, hogy rózsaszínbe hajló pirosnak vagy pirosba hajló rózsaszínnek látom.

Az állaga valamivel hígabb, mint a márkatársaié, és egyértelműen kell belőle két réteg. Egy nagy gyengéje van: sajnos kifejezetten sérülékeny, kicsit is erősebb külső hatásra sokkal hamarabb megpattan, mint egy átlagos körömlakk.

Magamtól soha nem gondoltam volna, hogy a Rose Bower egy bármikor-bárhová bevethető árnyalat, de amióta a készletem része, egyértelműen beigazolódott ez.
Ha nincs konkrét elképzelésem arról, hogy mit szeretnék a körmömön látni, de jó lenne valami olyan, ami minden lehetséges szettemhez és körülményhez illik, gondolkodás nélkül ezt kenem fel.

Ajánlom Neked

11 megjegyzés:

 1. A Briarwood nekem jobban tetszik, ennek túl metálos a felülete, ahogy te is mondtad. A tartósság nálam szempont, ami nem bír ki 2 napot, annak nagyon szépnek kell lennie, hogy megvegyem.

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép lakk , nagyon tetszik :)
  Nekem csak 1 A england lakkom van , de őt nagyon szeretem :)

  VálaszTörlés
 3. Több helyen olvastam már róla, de valahogy számomra nem tűnik annyira különleges árnyalatnak, hogy felkeltse az érdeklődésemet. Ettől függetlenül azt maximálisan el tudom képzelni, hogy ez egy igazi jolly joker lakk. :)

  VálaszTörlés
 4. Audrey80: Én mostanában arra jöttem rá, hogy nagyon szeretem a metál lakkokat, és számomra pont a finise miatt nem unalmas a Rose Bower, de azt én is elismerem, hogy a Briarwood különlegesebb. :)
  Két napot nem biztos, hogy kibír, szinte csak a körülményeken múlik, hogy meddig marad hibátlan - ha véletlenül beütöm a körmöm valamibe, azonnal megpattan, és ez történhet egy nap után is.

  Mazsola: :) Megértem, hogy szereted, nekem szép lassan a kedvenc márkám lesz. :)

  Zizitim: Annyira szerintem sem különleges, ha nem lenne ilyen finise, egyenesen unalmasnak tartanám. :) Viszont igen, jolly joker. :)

  VálaszTörlés
 5. Szerintem nagyon szép lakk. :) Tetszik. :)

  VálaszTörlés
 6. Ő volt az első A England lakkom, egyben szülinapi ajándék magamnak :). Imádom! Azóta sok lakkom lett ettől a márkától, de ő örök favorit marad :D

  VálaszTörlés
 7. na pont ilyen színű lesz rajtam minden piros rúzs :-/
  (és nem szeretem ezt a színt)

  VálaszTörlés
 8. Moon Angel: :)

  Drea: Én nem ezt mondanám a kedvencemnek, de ezt használom a legtöbbet. :)

  Jikka: Az IsaDora sem lett az igazi? :/

  VálaszTörlés
 9. én elbizniszeltem Forumshops Krisztivel, mert magamon nagyon nem volt az igazi. :/ de hozzád nagyon illik. :)

  VálaszTörlés
 10. á, isadorát még nem próbáltam (glamour napok után jutottam el a douglasba, és minden le volt fosztva), egy bourjoist szereztem be (rouge edition lipstick 13 jet set), gyönyörű piros ... lámpafénynél, kint az utcán rajtam ciklámenes (viszont tényleg nagyon szép, úgyhogy fogom használni valószínűleg)
  mindegy, előbb vagy utóbb úgyis megtalálom a nekem valót :-) (ha egyszer a fejembe veszek valamit, nem állok le, míg nem sikerül megvalósítanom)

  VálaszTörlés
 11. Dyna: Pedig én rajtad is el tudnám képzelni, de tényleg lehet, hogy inkább Kriszti színe. :)

  Jikka: Ha valamit nagyon akarok, akkor én sem állok le. :)
  Próbálok még én is körbenézni, csak az a baj, hogy tényleg elég változó, hogy kin mennyire lesz pinkes egy piros rúzs. :/

  VálaszTörlés