A-England,

A-England - Briarwood

október 09, 2014 Arabella 12 Comments


A Briarwood iránti rajongást sokáig nem értettem, el sem tudtam képzelni, hogy valaha látni szeretném ezt az árnyalatot a körmömön.
Aztán néhány hete egyszer csak azzal ébredtem, hogy bár továbbra sem tartom kifejezetten szépnek, KELL.


Rezes fényű vörösbe hajló barna (barna, nem bordó!) rengeteg apró holografikus darabkával - én csillámoknak nem nevezném őket, mert közelről megfigyelve egyáltalán nem tűnnek kereknek.
Erős napsütésben:


A Briarwood trükkje szerintem az, hogy a benne lévő holografikus darabkák az alap mellett leginkább ezüstnek, esetleg néha rezesnek hatnak, és ez a hidegség hihetetlenül valószínűtlennek tűnik a meleg barna szín fölött.
Igaz, ezt a játékot elég nehéz előcsalogatni belőle, erős és természetes fényben érvényesül csak igazán, minden más esetben csak finoman jelennek meg a holo részek.

Ez a legsűrűbb és egyben a legpigmentáltabb A-England lakkom, ez valóban, megcáfolhatatlanul egy réteges, és én ritkán írok ilyet. :) Valamint a tartóssága is megsüvegelendő, a negyedik nap végére is csak alig-alig kopik meg, és akkor is csak nagyon diszkrét módon teszi.

Nem állítom, hogy ez lesz a kedvenc lakkom. Sőt. Azt sem hinném, hogy eljön az az idő, amikor a szép jelzőt fogom a legtalálóbbnak tartani rá. Viszont az tagadhatatlan, hogy nagyon egyedi.

Ajánlom Neked

12 megjegyzés:

 1. Nekem mindig is tetszett, olyan lebegő pelyhes :)

  VálaszTörlés
 2. Szép színe van, nagyon hasonlít a Moyra - Audrey lakkjára.

  VálaszTörlés
 3. az összes létező lakkjaim közül ez a kedvencem (igen, a pp bridget és eyre sem tudta kiütni a nyeregből, valamint a jealousy sem, pedig ott rezgett a léc erősen), egész egyszerűen ez jikka maga :-)

  VálaszTörlés
 4. Audrey80: A lebegő jelző szerintem is illik rá! :)

  Barbi: Az Audrey-hoz még nem volt szerencsém élőben, így nem tudom, mennyire hasonlítanak, de a képek alapján az is nagyon szép. :)

  Jikka: Hümm... én valamiért meg voltam győződve róla, hogy a te kedvenced csakis zöld lehet, de jobban belegondolva ezt is el tudom képzelni, nagyon is! :)

  VálaszTörlés
 5. ez a lakk nekem annyira nagyon NEM, kevés más példát tudnék még felhozni.
  (pedig a Jikka által felsoroltak szerintem is csudásak, bár az Eyre nincs még birtokomban, a J. is csak mától, szóval nem egyezünk teljesen, de vicces, h a kedvence a nekem grrrrrr). :D

  VálaszTörlés
 6. Nem sokkal ezelőtt még én is így voltam vele, ha valahol belefutottam, mindig csak azt gondoltam, hogy nem, nem, nem.

  A Jealousy hogy tetszik? :)

  VálaszTörlés
 7. Csodás ez a lakk, és hiába tipikus őszi szín, én minden évszakban hordanám :)

  VálaszTörlés
 8. Én a pirosakkal vagyok így, a többség inkább csak ősszel és télen hordja őket, én viszont mindig szívesen viselek piros lakkot. :)

  VálaszTörlés
 9. nem lőttél nagyon mellé, a második nagy kedvencem az ugye a jealousy, és nagyon szeretem még a tess d'urbervilles-t és az egyik legújabb szerzeményemet, a cg-től a but of corpse-ot (tudod, a furcsazöld) :-)
  viszont most vettem egy opit a müllerben, egy bordós-barnás fényű feketét (midnight in moscow), szerintem egy darabig lerobanthatatlan lesz rólam - tavaly nyár óta keresem ezt a színt, és fogom a fejem, hogy eddig rá sem néztem az opi lakkokra :-)

  VálaszTörlés
 10. Tudom, melyik az a "furcsazöld", egyedül az tetszik abból a kollekcióból, az viszont nagyon. :)
  A Midnight in Moscow pedig régi-régi vágyam, megértem, ha most egy darabig csak azt szeretnéd látni a körmödön. :)

  VálaszTörlés
 11. a kiwis a furcsazöld?! az nekem is bejön. :)
  jealousyt egészen 15 perccel ezelőttig imádtam, most egyelőre annyira élénken él még bennem a lemosás okozta fúúúúj érzés, h helyre kell billennie a mérleg nyelvének. persze csudás, de megőrülök a dörzsitől.

  VálaszTörlés
 12. Igen, azt hiszem, az a kiwis - a But Of Corpse. :)

  A Columbiát sem éppen egyszerű lemosni, a különlegességéért én megbocsátom a problémásságot, de én sem bánnám, ha egyszerűbben eltávolíthatók lenne, mert néha én is nagyon unom a dörzsit. :(

  VálaszTörlés