Essence,

Essence Lash Mania vízálló szempillaspirál

szeptember 11, 2014 Arabella 4 Comments


Ígérem, ez az utolsó nyári bejegyzés, mostantól csupa őszi lakk és sminktermék fog következni, ennek viszont még muszáj egy bejegyzést szánnom. :)

Sokszor írtam már, hogy fenntartásaim vannak a Cosnova spirálokkal, és egyszer-kétszer talán azt is megemlítettem, hogy a vízálló szempillafestékeket sem kedvelem. Így mikor az Essence bloggertalálkozóján hozzám került a márka új vízálló spirálja, nem voltam túl bizakodó - azt kell mondanom, sajnos okkal.


A csomagolása kifejezetten tetszene, roppant mutatósnak tartom a tubusát a vízcseppes grafikával. Azonban sajnos strapabírónak nem mondható, a fényképek készülte előtt még alig használtam, mégis már sok kisebb-nagyobb karcolás volt felfedezhető rajta.


A kefe formája alapvetően tetszik, szeretem az elkeskenyedő kialakításúakat, azonban a festék állagától nem vagyok elragadtatva. Enyhén szólva. Sűrű, darabos és ragacsos, lehetetlen egyenletesen felvinni a pillákra.

Spirál nélkül, egy rétegben majd két rétegben.

Próbáltam nagyon óvatosan bánni vele, sokkal óvatosabban, mint általában egy spirállal, de bármit is tettem, összetapadtak a szempilláim, és sajnos ez nem csak közelről feltűnő. Normál távolságból is láthatóan természetellenesen összeálltak a pilláim.

Az eltávolítása még vízálló sminklemosóval sem egyszerű, dörzsölgetni kellett ahhoz a szemkörnyékemet, hogy maradéktalanul meg tudjak szabadulni tőle - és ez számomra megbocsáthatatlan.
Ellenben hiába ragaszkodó, peregni pereg, méghozzá viszonylag nagy darabokat találtam a szemem alatt a nap végére.

Ezt most egyértelműen nem ajánlom, ha mindenképp vízálló szempillafestéket szeretnétek - mondjuk jövő nyárra - , akkor én azt mondom, véletlenül se ezt válasszátok.

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Kifoghattál egy "rossz" darabot, az enyém szinte tökéletes, az állaga kimondottan folyékony volt az elején, csak most, kb három hónaposan kezdett el darabossá válni. Én nagyon szerettem, jövő nyárra is ezt fogom venni szerintem.

  VálaszTörlés
 2. Lehet, hogy tényleg csak egy rossz darabot fogtam ki, mert tényleg nincs kétségem afelől, hogy az én példányom sajnos borrrzalmas. :(
  Az viszont jó hír, hogy ezek szerint nem ez az általános, és az is, hogy a tiéd problémamentes. :)

  VálaszTörlés
 3. Nekem is hasonlóak a tapasztalataim, a pilláimmal nem sokat csinált, viszont egyáltalán nem volt tartós. :(

  VálaszTörlés
 4. Sajnálom, hogy neked se vált e. :(

  VálaszTörlés