A-England,

A-England - Guinevere

szeptember 09, 2014 Arabella 7 Comments


Már jó ideje nem törekszem arra, hogy másoknak tetsszen a külsőm. De csak pár hónapja érkezett el az a pont, amióta már az sem döntő szempont, hogy nekem esztétikailag tetsszen valami. Más a fontos: az, hogy "én" legyek. Minden részletben. Az öltözködésemre kiemelten igaz ez, de a sminkemre, sőt, a körmömre is egyre inkább vonatkoznak a fentiek.
Mégis becsúszott egy lakk, amiről minden hamarabb elmondható, mint az, hogy az én világom.
A Guinevere az első krém A-England lakkom, és sajnos azt kell mondanom, hogy gyenégbben teljesít különlegesebb társainál - persze egyetlen árnyalat alapján hiba volna általános következtetést levonni.
Én általában a hígabb állagot preferálom, és ez olyan, mégis viszonylag nehezen tudtam eloszlatni egyenletesen a körmömön. Továbbá a fedése sem kiemelkedő, egy rétegben nem megfelelő, két réteggel már elfogadható, de három vékonnyal az igazi.

A színére szerintem az enyhén piszkos pasztell lila meghatározás illik a leginkább. Egyszerű, finom, bájos, kifogásolhatatlan, bárhová illik és egyáltalán nem feltűnő. Minden harsányságot, túlzást, drámát és végletet nélkülöz - tehát egyetlen közös tulajdonságunk sincs. Nem tudok elképzelni olyan árnyalatot, ami távolabb állna tőlem.
Ennek ellenére - vagy talán éppen ezért? - jól esett két napon keresztül viselni, kilépni vele a komfortzónámból. Igaz, a gyűrűsujjamon a Lovely ezüst sand lakkjával, a középsőn pedig az Essence Disco Disco-val kombináltam, így valamelyest vesztett az összkép az egyszerűségéből.

Soha nem lesz a kedvencem a Guinevere, arra sem mernék megesküdni, hogy gyakran elő fogom venni, de az biztos, hogy ha kedvem támadna valami egészen, nagyon-nagyon máshoz, mint általában, ezt fogom felkenni.

Ajánlom Neked

7 megjegyzés:

 1. Nagyon tuti manikűr lett, imádom. <3

  VálaszTörlés
 2. Örülök, hogy tetszik! :)

  (Lehet, hogy nem szép dolog ilyet mondani saját lakkozásra, de alapvetően nekem is tetszik ebben a kombinációban, másokon biztos dicsérném is, csak tőlem áll távol. :) )

  VálaszTörlés
 3. nagyon szép mani, igazán tetszik :)

  VálaszTörlés
 4. annyira nem Arabellás nekem, de mégis tetszik rajtad. :D igen, kell ilyen különc példány is... ;)

  VálaszTörlés
 5. Szerintem sem az, de igazad lehet, tényleg kell egy különc is. :)

  VálaszTörlés