Maybelline,

Maybelline Color Tattoo - Pink Gold

július 13, 2014 Arabella 10 Comments
Aki kicsit is követi a sminktrendeket, már biztosan észrevette, hogy a rózsaszín(es) szemfestés virágkorát éli. Másokon nekem is nagyon tetszik, azonban én nem vagyok túl jó barátságban az ilyen árnyalatokkal, de mindenképp szerettem volna legalább megpróbálni javítani a rózsaszín szemfestékekkel való viszonyomon. 
Arra jutottam, hogy elsőként semmiképp sem lenne érdemes mondjuk egy palettára beruháznom, sokkal okosabb döntésnek tűnt egy krémes verzió beszerzése, amit ha nem tudok megkedvelni önmagában, más színekkel kombinálva is hordhatok. Így került hozzám a Maybelline Color Tattoo Pink Gold-ja. :)
A csomagolásáról sok újat nem tudok írni, masszív üvegtégely jól záródó kupakkal, viszonylag egyszerű, de mutatós. :)

A külsőségekkel ellentétben az állaga teljesen más, mint az eddig általam próbált Color Tattoo-ké. Sokkal-sokkal lágyabb, krémesebb, a selymes jelző a legtalálóbb rá. Ennek köszönhetően hihetetlenül könnyű egyenletesen eloszlatni, szabályosan siklik a szemhéjon.


A pigmentáltsága nem a legerősebb, de ez az én meglátásom szerint ebben az esetben előny is lehet: vékonyan eloszlatva áttetsző hatás is elérhető vele. A színe nem pontosan olyan, mint amilyenre számítottam, nem annyira rózsaszínes, hanem talán enyhén mályvás, hússzínbe hajlik. Ezt sem bánom igazán, mert így könnyebben variálhatónak tartom, lilás szemhéjpúderekkel például csodás. 

A tartósságra ez esetben sem lehet panaszom, a nap végéig kitart. :)

És hogy hogyan halad a barátkozás: ha önmagában használom, nem festek rosszabbul vele, mint nélküle. De jobban sem sajnos, továbbra is úgy érzem, hogy a rózsás árnyalatokat nem nekem találták ki. Viszont kísérletezésre remek, és egy-egy sminkbe beépítve még számomra is hordható a Pink Gold. :)

Ajánlom Neked

10 megjegyzés:

 1. Nagyon jól döntöttél :) Én nagyon szeretem a CT Pink gold-ját :) A bronz árnyalat mellett a másik legjobban kihasználható árnyalat :)

  VálaszTörlés
 2. Nekem is meg van ez a CT és nagyon szeretem :) A bronzosat is szeretném majd beszerezni, mert arról is sok jót olvastam.

  VálaszTörlés
 3. Nikkii: Nekem a taupe a kedvencem, de valóban a bronz is rendben van, ma pl. pont azt használtam. :)

  Megaera: Jó a bronz is, bár nekem azt is kombinálni kell valamivel, mert másképp kicsit... betegnek tűnök tőle, de némi sötét matt szemhéjpúderrel és fényes highlighterrel teljesen jó. :)

  VálaszTörlés
 4. Nekem még a bronz van meg, a Pink Gold mellett, mindkettőt kifejezetten szeretem, gyakran használom őket magukban is.
  Viszont az Avon is nagyon jó minőségű krémes festékkel jött ki, abból vettem egy szürkét és egy "arany" színűt, mesések, olcsóbb is mint a CT és van olyan jó, de majd írok róla a héten :)

  VálaszTörlés
 5. Hm, lehetséges, hogy az enyém más színű lenne? Az enyém határozottan világos rózsaszín,semmi mályva és hússzín. A bronzról már tudom, hogy nem egyformák, mert a kb 1 év különbséggel vásárolt két bronz nem ugyanolyan színű. Jó lenne az elgondolásod egyébként, én is így gondolkodtam, mert ezt a színt szeretem magamon, és ennek örömére meg is vettem az Iconic 3-at, de az meg nem annyira bejövős...

  VálaszTörlés
 6. Azrail: Hú, nagyon kíváncsi vagyok az Avon verziójára, várom a tesztedet! :)

  Petra R.: Az enyém nem tipikus rózsaszín, olyan, mint a képeken. :/ A bronzok között mi a különbség?
  Az Iconic 3-at miért nem szereted?

  VálaszTörlés
 7. A bronz második példányából sajnos pont a lényeg hiányzik, a fémes, hideg árnyalat. Imádtam az elsőt, csak sikerült teljesen elkeverni, ezért akciókor újravettem, és az egy "sima" barna festék inkább melegebb árnyalattal. :(
  Az Iconic 3 szerintem nem annyira jól variálható. Mikor megkaptam, kitűztem magam elé, hogy egész héten azt használom, de őszintén már szerdán szenvedtem. Egyáltalán nincs benne olyan sok lehetőség, és nem lehet vele minden alkalomra sminkelni. (amit mindenki hangoztat) Nem azt mondom, hogy soha nem fogom elővenni, de biztos, hogy nem azért nyúlok először reggelente.

  VálaszTörlés
 8. Az én bronzom is inkább meleg és csak minimálisan fémes. :/

  Nekem sem az Iconic 3, sem a Naked 3 nincs meg, így nyilván nem teljes értékű a véleményem, de én egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy számomra olyan sok lehetőség lenne benne. Azt hiszem, ez is eléggé függ a használójától, ha valakinek nagyon jól állnak a rózsás árnyalatok, mennyei neki, de ha nem... :/

  VálaszTörlés
 9. Én most vettem meg a harmadik Color Tattoomat, a rózsaszín a kedvencem, a bronz is nagyon szuper, a Permanent Taupe pedig tusvonalnak nagyon jó! :)

  VálaszTörlés
 10. Én a türkizt szoktam tusvonalhoz használni. :)

  VálaszTörlés