Catrice,

Catrice kifutó termékek

július 01, 2014 Arabella 4 Comments

Az új termékek mellett természetesen kifutók is vannak, bár ezúttal nem túl sok és bevallom, az én szívem nem is fáj csak egy-két kencéért.

Szem:

A szemre valók közül konkrétan semmit sem sajnálok, sőt. Kicsit talán rosszindulatú vagyok, de a The Giat spirál elköszönésének még örülök is, ugyanis nem ápoltam túl jó viszonyt vele.

Száj:Ezzel a kategóriával már más a helyzet, ugyanis a Love's Di-wine az egyik kedvenc rúzsom, a Matt-erial Girl-re pedig régóta szeretnék lecsapni.

Arc:Az ide sorolt kencékkel sem ápolok közeli viszonyt, egyiket sem érzem nagy "áldozatnak", bár a hagyományos pirosító kifejezetten kellemes árnyalatúnak tűnik.
 
Köröm:A lakkok közül viszont többet, nevezetesen kettőt is sajnálok, az I'm Not A Greenager és az Emerald Bay is elég különleges.

Bázisok, púder, ecset:


A tusecsetet előszeretettel használom, jónak tartom, de nem kiemelkedőnek, ezért pót darabot nem hinném, hogy veszek belőle, a másik két sminkhez pedig még nem volt szerencsém - és úgy hiszem, már nem is lesz.

Ti fogtok hiányolni valamit?:)

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Engem egyedül a szemhéjalapozó lep meg, bár lehet csak azért, mert ez az egy, ami ezek közül megvan és szeretem is :) De most nem érzek késztetést arra, hogy bármit is beszerezzek ezek közül a leárazáson :)

  VálaszTörlés
 2. A tusecset pótlását már megvettem, mert azzal "takarítok" körömfestés közben, meg a Kitsch Me If You Can egy Opi dupe, amit már régóta nézegettem, szóval jött az is :)

  VálaszTörlés
 3. Én két rúzst és a szempilla toppert vettem meg, de amúgy azt néztem, hogy sok minden helyett jön valami hasonló termék, ráadásul annyi újdonság lesz, hogy bőven kárpótolják az embert szerintem. A blush tint-en nagyon filózok, de nem tudom, mennyit használnám :)

  VálaszTörlés
 4. Dii: Én még a régebbi kiszerelésű szemhéjalapjukat próbáltam, azt én is szerettem. :)

  Dzsuli: A Kitsch Me If You Can nekem is tetszik már jó ideje, de van egy hasonló Moyrám, ezért nem érzem égető szükségét. :)

  Nuada Stenonis: Szerintem is bőven kárpótolnak minket az új termékekkel, azokért most valahogy jobban is tudok lelkesedni. :)

  VálaszTörlés