Essence,

Essence - Hello Rosy!

június 21, 2014 Arabella 8 CommentsA legutóbb kipróbált Essence lakk kezdte visszahozni a bizalmam a márka körömlakkjai iránt, így a stop után gondoltam egy merészet, és leemeltem a polcról a kínálat egyik sand finisű darabját. A Hello Rosy! a színe miatt már a megjelenése óta csábít, de a minőségétől tartottam - viszont végül arra jutottam, hogy pont egy homok hatású lakk esetén lehet a legkisebb a kockázat.
Igazam is volt meg nem is. Két rétegre kellett belőle a megfelelő fedéshez, a színe pedig ha lehet, felkenve még jobban tetszik, mint az üvegében. Nem vagyok nagy barátja a rózsaszínnek, de ezt a melegebb, kissé tompa, engem eperhabra emlékeztető árnyalatot nagyon szeretem. A lakk esetén ez még fel van dobva bogyószínű csillámokkal is, viszont ezek nem túl feltűnőek, csupán egy kis mélységet adnak neki.
A felülete nem kifejezetten érdes, az OPI vagy a Lovely hasonló finisű körömre valói sokkal durvábbak ennél.

A tartóssága sajnos nem kiemelkedő, a második nap végén elkezdett pattogni, igaz, csak nagyon apró darabokban. Ha egy hagyományos lakk tenné ezt, szemet tudnék hunyni fölötte, viszont én a sandoktól már automatikusan kicsit hosszabb élettartamot várok. Bár a két nap sem mondható botrányosan gyengének, viszont jónak sem - ennek ellenére a színe már többször is csábított újrafestésre. :)

Ui.: Ez a bejegyzés időzített, a hozzászólásokra csak vasárnap fogok tudni válaszolni! :)

Ajánlom Neked

8 megjegyzés:

 1. Az igazság az, hogy én finistől függetlenül lemondtam az Essence lakkokról a gyatra minőség miatt. Vannak jó termékei az Essencenek, de a körömlakkokat most nagyon elszúrták.

  VálaszTörlés
 2. Szép ez a lakk, én szeretem az essence termékeket. Egy jó alapozással és fedővel tartósak tudnak maradni.

  VálaszTörlés
 3. A színe gyönyörű, de az én körmeimen egy napot sem tart. Szóval inkább csak az üvegben nézegetem,nem kenem fel.

  VálaszTörlés
 4. Én is megvettem ezekből a fajta homoklakkokból kettőt, ezt még nem kentem fel, de az üvegben gyöngyörűnek tűnik :)

  VálaszTörlés
 5. Homoklakkoknál bármilyen más márka termékeihez szívesen nyúlok, de sajnos az Essence ezalól kivételt képez, mivel a sima lakkoknál már elvesztette a bizalmamat.
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 6. N.: Teljesen megértem, hogy lemondtál róluk, a többség szerintem sem jó, de (talán) van egy-két elfogadható a kínálatukban, mint a fenti és a Spash! Viszont ez még így is nagyon kevés, valóban elszúrták a lakkokat. :/

  Megaera: Nekem alap- és fedőlakkal is van, amelyik nagyon gyatra, de a Splash! például egész jó. :)

  Drea: A két nap sem túl erős, de ha neked egyet sem bír, akkor nem csodálom, ha nem használod. :(

  Kamiii: Ha kipróbáltad, majd írd meg, bevált-e! :)

  Reni: Én abban reménykedtem titkon, hogy hátha a sand lakkok valamivel tartósabbak náluk is. A két nap éppen vállalható szerintem, de vannak ennél jobb homok körömlakkok, ez tény. :/

  VálaszTörlés
 7. Az elején bizakodó voltam, de amikor az egy hónapos lakk megbuggyant, akkor morcos voltam.

  VálaszTörlés
 8. Egy hónapos? :O Huh, így már tényleg nem csodálom, hogy lemondtál róluk.

  VálaszTörlés