Clinique,

Clinique Chubby Stick Intense - Mightiest Maraschino

június 19, 2014 Arabella 5 Comments


Az áprilisi Glamour-napok óta adós vagyok nektek ezzel a teszttel, de most kivételesen a lustaságomon és az időhiányon kívül más kifogást is fel tudok hozni a mentségemre: nem pontosan azt kaptam ettől a rúzsceruzától, mint amire számítottam, ezért valamivel a szokásostól is hosszasabban kellett próbálgatnom.
A csomagolása nagyon hasonló az összes ilyen típusú termékéhez, az általam ismert drogériás verzióktól annyival jobb, hogy kicsit nehezebb a kupakja és nem kopnak olyan könnyen a rajta található feliratok.
Viszont a koncepció miértjét vagy előnyeit még mindig nem látom. Már hónapokkal ezelőtt is kifejtettem, de muszáj ismét leírnom, egyszerűen nem értem, miért jobb duci ceruza formájában használni egy ajakkencét, mint rúzsként - mert ez bizony vitathatatlanul rúzs és nem szájfény vagy ajakbalzsam.


Hiába swatcholtam többször is az üzletben, csak az első használat során szembesültem vele, hogy - legalábbis ez az árnyalat - kifejezetten erősen pigmentált. Alig-alig áttetsző, egyetlen húzással is szinte teljes fedés érhető el.


Egy kevésbé "ütős", fényesebb jellegű világos piros színre számítottam, ehhez képest a Mightiest Maraschino bármelyik rűzsommal felveszi a versenyt, és bár alapvetően piros, pinkbe hajlik.

A Chubby-k hidratáló hatásáról eddig csak jót hallottam, rosszat én sem tudok írni róla, mert nem szárít, és minimálisan talán még ápol is, de semmi több. Viszont cserébe a tartóssága is a rúzsokéhoz hasonló, evés-ivás nélkül körülbelül öt órán át tart ki, étkezés után is marad némi nyoma, de olyankor azért nem árt frissíteni.

Összességében: Azt hiszem, a rúzsceruza mint terméktípus soha nem lesz a kedvencem, és a Chubby Stick Intense-ért sem rajongok, de igazán komolyan belekötni sem tudok, valójában még "izmosabb" is, mint hittem.

Ajánlom Neked

5 megjegyzés:

 1. Gyönyörű színe van *-*, már egy ideje fáj a fogam egy Clinique rúzsceruzára, mert eddig csak jót hallottam róluk, viszont ezt az árkategóriát sokallom egy rúzsért :S

  http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 2. Mert piros rúzsból sosem elég, nem igaz? :P Nagyon szép színe van! Én egyébként az ajakceruzák népszerűségét abban látom, hogy kényelmesebb őket felvinni, talán. Legalábbis én magamon ezt tapasztalom.

  VálaszTörlés
 3. Egy rúzsceruzám sincs, de én is valahogy kényelmesnek képzelem el őket :) én pl szájfény helyett inkább használnék egy ilyet, mert utálok napközben applikátorral bajlódni. Bár egy rúzs intenzitásánál tényleg mindegy.

  VálaszTörlés
 4. Szép színe van, sokkal intenzívebb, mint a Catrice vagy a NYX rúzsceruzái, a NYX ráadásul még szárít is nekem. :/ Szívesen kipróbálnám ezt is :)

  VálaszTörlés
 5. Barbi: Én mostanában szívesen költök egy-egy különlegesebb termékre picit többet, de még így is sokallom kicsit. :/

  Megaera: Nekem (sajnos?) tényleg nem. :) Én eddig ilyesmit nem vettem észre, de valószínűleg igazad van, ez lehet az elterjedésük egyik oka. :)

  Nuada Stenonis: Számomra pont a szájfények a legkényelmesebbek, de tudom, hogy ezzel nem tartozom a többséghez. :)

  Lucus: A Catrice-ektől tényleg sokkal intenzívebb. :) A NYX verzióját még nem próbáltam, de ha szárít, nem is fogom. :/

  VálaszTörlés