Eveline,

Szégyenpadon: Eveline Hydra Expert micellás víz

április 03, 2014 Arabella 10 Comments


Sokszor elfeledkezem róla, pedig minden ilyen bejegyzés előtt hangsúlyoznom kellene, hogy az adott termék csak nekem nem vált be. Itt viszont ezt tényleg nem hagyhatom ki, mert tudom, hogy az alábbi micellás vizet nagyon sokan szeretik, és bizonyára nem ok nélkül, az én esetemben viszont sajnos tragikusan teljesített.


A fő elvárásom az volt, hogy a mindennapi sminkemet eltávolítsa. (CC krém, pirosító, Paintery és meleg vízzel is leoldható szempillaspirál.) Nagy bánatomra már itt elbukott, ugyanis szinte az égvilágon semmit sem hozott le az arcomról, a szempillafestékkel pedig alig tudott bármit is kezdeni, jóformán olyan volt, mintha egy sima csapvizes vattakoronggal törölgettem volna a szemem.
Ebből eredően még egy gond felmerült, mivel nem volt hatékony, ezért nagyon gyorsan fogyott, a kétszáz millis flakon körülbelül tíz nap alatt ürült ki, így már a pénztárcabarát ára sem tűnt olyan gazdaságosnak.

A fentiek mellett még két kisebb problémám is volt vele, az egyik az illata, nagyon enyhe volt, viszont én éreztem, és sajnos állott vízre emlékeztetett. Emellett még szárított is kissé, miközben elméletileg hidratálina kellett volna.

Mivel ez volt az első micellás víz, amit kipróbáltam, azon is gondolkodtam, hogy esetleg nekem magával a terméktípussal van gondom, de nem, azóta két másikat is elkezdtem tesztelni, és mindkettőről klasszisokkal jobbak az első benyomásaim, mint erről.
Tényleg sajnálom, de ez nekem egy nagy melléfogás volt.

Ajánlom Neked

10 megjegyzés:

 1. Szomorúan láttam meg először a képet a kedvenc micelláris folyadékomról aztán pedig a címet!:((
  Ugyanis nekem ez a kedvenc sminkeltávolítóm, a 4. (vagy 5.) flakonnal használtam el belőle, az érzékeny arcbőröm imádta hogy nincs azaz erőteljes, alkoholos nehéz érzet használata közben. Egy évvel ezelőtt én is írtam róla tesztet, totál más véleménnyel:)))
  Most a Garnier micellás vizén a sor, ami ha beválik marad is mert végül is nagyobb mennyiséget kapunk arányaiban kevesebbért.
  Ez van, ahány ember annyi vélemény ugyanarról a termékről!! :)

  http://bizsumania.blogspot.hu/search/label/Eveline%20Cosmetics

  VálaszTörlés
 2. A végével teljesen egyetértek, az ilyen arcápoló/lemosó dolgokra meg még fokozottan igaz is, én legalábbis eddig úgy tapasztaltam. :) Nekem tényleg nem vált be, de elhiszem, hogy sokaknak meg igen, annak pedig külön örülök, hogy te is közéjük tartozol. :)

  A Garnier-t még nem próbáltam, én most a Bourjois-t használom és mellette a La Roche-Posay-t tesztelgetem, de talán egyszer majd sort kerítek arra is. :)

  VálaszTörlés
 3. Nekem is bevált ez a micellás víz,bár nálam a vízálló maybelline zselés tussal nem tudott megküzdeni,de minden más szennyeződést szépen lehozott. Nem húzódott tőle az arcom,sőt egyszer túlszárítottam zineryttel és éjszaka arra keltem,hogy nagyon fáj és majd leég a bőröm és csak ez volt nálam,áttöröltem vele többször az arcom és nagyon megnyugtatta. Írtad,hogy hamar elfogyott,nekem mindennapos használattal 3 hónapig bírta :D

  VálaszTörlés
 4. Három hónapig? Az igen! :) Én tíz nap alatt a végére értem, és ehhez képest a korábbi Bourjois sminklemosóm kb. fél évig kitartott.
  Nekem a Colossal Smokey eyes spirállal sem bírt el, pedig azzal még a melegebb víz is elbánik. Örülök, hogy neked is bevált, de nekem sajnos tényleg nem. :(

  VálaszTörlés
 5. Nekem sem vált be annyira, mint a többi micellás víz,amit használtam eddig, nálam a szempillaspirállal nem tudott annyira megbirkózni, mint ahogy szerettem volna. Jelenleg a Garnier micellás vizet használom, és nagyon meg vagyok vele elégedve! : )

  VálaszTörlés
 6. Ezt nem próbáltam, de nekem nem is keltette fel eddig sem az érdeklődésemet. Eddig az Yves Rocher micellás vizét próbáltam, de nekem ne, jött be. Nem szed le mindent, ráadásul csípi a szememet, és a szemkörnyékem is érzékeny rá. :( Nekem is van olyan termék, ami másoknak nagyon bejön, de nekem nagy csalódás(nemsoká a blogon lesz is róla szó), pedig annyira szerettem volna szeretni.

  VálaszTörlés
 7. Nekem az a bajom vele (bár valószínűleg én vagyok a béna), hogy állandóan kilöttyintek belőle egy adagot... :D Úgy meg pláne gyorsan fogy :D

  VálaszTörlés
 8. Ivett Bicsák. Akkor ha a most használtakat elfogyasztom, tenni fogok vele egy próbát. :)

  Ági Niceties: Én az Yves Rocher-val vagyok hasonlóan, eddig nem figyeltem fel rá, de ezek szerint nem hagytam ki semmi jót. :/

  N.: Nekem a csomagolásával nem volt gondom, csak mivel nem érzetem elég hatékonynak, többet használtam belőle, és ezért fogyhatott nagyon gyorsan. :/

  VálaszTörlés
 9. Lányok, miért nem próbáljátok ki a legjobb micellás lemosót? Ez mind, amit emlegettek, csak utánzat próbál lenni. Nyomába sem ér a Biodermának.

  VálaszTörlés
 10. Én a magam részéről drágának tartom, plusz valahogy nem is szimpatikus, míg a Bourjois igen, és eddig maradéktalanul be is vált. :)

  VálaszTörlés