csacsogós,

Fodrásznál jártam - ilyen lett

április 04, 2014 Arabella 13 Comments

Az előző bejegyzés után többen is kértétek, hogy mutassam meg majd, milyen lett a hajam. Nos, az alábbi képeken látni fogjátok. :)

Végül a tegnap mutatott első fotóból indult ki a fodrászom, a frufru rész majdnem pontosan olyan lett, viszont még nem volt annyira hosszú hajam, mint kellett volna, plusz közös megegyezéssel végül rövidítettünk is picit - jön a nyár és vele együtt a meleg, továbbá a súlya miatt is jobb így. De összességében nem lett nagyon más frizurám, mint volt, csak felfrissült kicsit és kezelhetőbbé vált.

Azt még el kell mondanom, hogy én a fodrásztól egyvalamit várok el: vágjon jól, adjon olyan formát a tincseimnek, amit én majd később tudok tovább alakítgatni úgy, ahogy magamnak kitapasztaltam, és azokkal a termékekkel, amik nekem beváltak. Tehát az alábbi képeket úgy nézzétek, hogy csak a forma adott, minden más majd még alakulni fog, pl. az én itthoni samponom jobbat tesz a hajamnak, mint az üzletben lévő, én tudom, mennyi balzsam kell rá, milyen száradás utáni procedúrától lesz szebb göndör stb. Most csak a vágás a lényeg, a többi lesz még jobb is, az elkészült "alapanyaggal" viszont, amit majd én rendezgetek úgy, ahogy akarok, bevallom, nagyon elégedett vagyok. (Egyedül itt látszik valami a hajtömegemből. Nem mindig áldás a dús haj...)


Kicsit kontrasztosabbak a képek az ideálisnál, de mikor hazaértem, már nem voltak megfelelőek a fényviszonyok, viszont ezeket a fotókat nem akartam halasztgani. :)

Tudom, hogy számotokra valószínűleg nem tűnik nagynak a változás - sőt, talán semekkorának sem -, mert a fényképeken rendre igyekszem elrendezgetni a hajam, de higgyétek el, más élethelyzetekben már közel sem ilyen volt, hanem sokkal-sokkal rosszabb. Most egyébként azon kezdtem el gondolkodni, hogy legközelebb talán bevállalhatnék egy jóval vaskosabb, tömöttebb egyenes frufrut. Jó ideje már csak oldalfrufrum volt, és most ez a sima is sokkal jobban tetszik, ellenpontozza a rendezetlen, kócos hullámokat, pedig még ez is viszonylag laza. Majd meglátom még. :)

Ajánlom Neked

13 megjegyzés:

 1. Jó lett, tetszik ez a laza frufru! : )

  VálaszTörlés
 2. Nagyon csinos lett az új frizurád, és igenis látszik a váltás! :) Még mindig Hófehérke vagy, irigykedem :P

  VálaszTörlés
 3. Szépséges, főleg a második képen tetszik nagyon *-*
  Ennél tömöttebb frufru? Amúgy simán, de nekem összesen annyi hajam van, mint neked elöl.. :D Egyébként nekem is féloldalas van (azaz volt, már megint megnőtt) és sokat gondolkoztam az egyenesre vágotton, de jobban meggondolva a vékony szálú hajamhoz nem lenne ideális :/

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jó lett, nekem nagyon tetszik a tömege! :) Az enyém pár nap múlva egy lapos borzalom..:D

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm szépen, nagyon kedvesek vagytok! :)

  Dii: Hümm... lehet, hogy vékony szálú hajhoz valóban ideálisabb az oldalfrufru, de én talán még úgy is tennék egy próbát vele, úgyis ez nő le a leggyorsabban. :)

  Mea: A teteje nekem is sokszor lelapul, állítólag pont a súlya miatt. :/

  VálaszTörlés
 6. Mindig szép dús hajról álmodoztam, nekem sajnos nem adatott meg. Boldogan bevállalnám a vele járó gondokat :D Nagyon szép hajad van!

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szép lett!:) Szerintem jól állna a tömöttebb frufru!:) Nekem megint mennem kell,pedig nem voltam olyan rég, de egybe nőt , és megint rengeteg és kezelhetetlen lett :( Most épp henna trutymóban a fejemen csücsülök, és még mindig az első frufrus képen gondolkozom!:D

  VálaszTörlés
 8. Nagyon szuper lett a hajad, nekem tisztára hasonlítas Lea-ra a Gleeből! :)

  VálaszTörlés
 9. Szilvia A.: Köszönöm szépen! :)

  Tatus: A rengeteg és kezelhetetlen valahogy ismerős... :) Én pedig így, hogy említetted a hennát, megint a színezésen kezdtem el morfondírozni. Lehet, újra meg kéne próbálkoznom vele - vagy ha azzal nem is, akkor valamilyen színezővel.

  Kriszti: Köszönöm! :) Nem nézem a Glee-t, de rákerestem a hölgyre, talán tényleg hasonlítunk picit, de én azért közel sem vagyok olyan szép. :)

  VálaszTörlés
 10. jól sikerült, nagyon szép vagy:)

  VálaszTörlés
 11. Nagyon jól áll ez a frizura!:) Neked természetesen göndör a hajad? És milyen száradás utáni procedúrától lesz szebb göndör?:D Hogy kezeled? Nekem is hasonló, és sokszor nem tudok vele mit kezdeni.

  VálaszTörlés
 12. Joutsen: Köszönöm!

  Névtelen: Köszönöm szépen! Igen, természetes göndör, ha csak simán hagyom megszáradni, ilyen, mint a képeken.
  Mostanában miután nagyjából száraz lesz és jó sok hajvégápolót beledolgozok, előbb tincsenként feltekerem, majd ezeket összefogom és csinálok belőlük egy egyszerű kontyot, aztán úgy hagyom pár órát. Ettől kicsit rendezettebb loknikba áll össze, de ki kellett tapasztalnom, hogy pontosan milyen nagy tincseket válasszak le egyszerre, mennyi ideig hagyjam így, utána mennyire szedjem szét, úgyhogy azt hiszem, ez elég hajfüggő, de szerintem érdemes próbálkozni vele, mert viszonylag hajbarát módszer. :)
  Lehet, majd csinálok egy "hajápolási rutint", és abban megpróbálom szemléltetni is. :)

  VálaszTörlés