L'Oréal,

L'Oréal Colour Caresse Wet Shine Stain - Juliet

március 17, 2014 Arabella 3 Comments


Még február elején mutattam ennek az ajakkencének az egyik sötét árnyalatát, a Milady-t, és már akkor ígértem, hogy írok a pirosról is, de valahogy rengeteg más bejegyzés fontosabbnak tűnt, így a Juliet csak most került sorra.


A csomagolásáról és az applikátoráról sok újat nem tudok mondani, az előbbi szép, de nem ragadott magával, az utóbbi viszont nagy kedvencem, örülnék, ha minden szájfény ilyet kapna. :) 


Az illata pontosan olyan, mint a Milady-nek, és az állaguk sem különbözik, először ez is nagyon folyósnak tűnik, de aztán hamar besűrűsödik.
Az ilyen világos pirosak gyakran enyhén pinkbe hajlanak, de szerencsére a Juliet nem ilyen, erősen pigmentált valódi élénkpiros mindenféle mellékárnyalat nélkül, nagyon régóta kerestem már ilyet. :) 


Már a lilás színnél is írtam, hogy az egyenletesség - a legtöbb tinthez hasonlóan - annak sem erőssége, és ez sajnos a pirosra is igaz. Kezelhetőség tekintetében viszont van köztük különbség, a Milady úgy vettem észre, egyetlen gyors, határozott mozdulattal felvíve lesz a legszebb, úgy szinte tökéletes, viszont építgetni, rétegezni nem szabad. A Juliettel ezzel szemben teljesen mindegy, mit csinálok, legnagyobb bánatomra mindenhogy foltos lesz. Próbáltam csak felütögetni, vastagabban felkenni, vékony rétegekből felépíteni, megvártam, míg megszárad, majd újra átmentem a számon a színnel, de nem, sehogyan sem lett az igazi.
Élőben nem olyan szembetűnő a probléma, de sajnos fényképeken hatványozódik.

Ennek ellenére mégis meg tudtam szeretni, ugyanis nagyon-nagyon tartós. Igaz, hogy a fénye némi idő elteltével tompul, de az alapszín még étkezés után is a helyén marad.

Nem tudom tehát bátran ajánlani mindenkinek, mert úgy sejtem, a többség inkább nem szeretné, mint igen, de én néhanap szívesen eljátszadozom vele és értékelem a strapabíróságát. Viszont azt még én is kénytelen vagyok elismerni, hogy bár a Milady sem tökéletes, a Juliet még tőle is gyengébb egy fokkal.

Ajánlom Neked

3 megjegyzés:

 1. Nagyon jól áll neked ez a szín :) Femme Fatale

  VálaszTörlés
 2. Csodásan mutat Rajtad, tényleg az az igazi dögös, vibráló piros, wow! :)))
  A teljesítőképessége viszont sajnálatos, főként a termék árfekvése miatt :-/
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 3. Cserkó Muffin: Köszi! :)

  Njoythestyle Reni: Köszönöm szépen! :) Igen, az árát én is sokallom, még ha problémamentes lenne, akkor is drágának tartanám, így meg aztán végképp. :(

  VálaszTörlés