Essence,

Essence Bloom me up! trend edition

február 01, 2014 Arabella 12 Comments

A már szállóigévé vált "tavasz, virágok" juthatna eszünkbe az Essence új trendkiadásáról, ha nem látnánk a termékeket... vagyis pontosítok, a sminkeszközöket, amik érkeznek a Bloom me up!-pal. Bevallom, én már jó ideje várok arra, hogy a márka előrukkoljon néhány ecsettel, mert bár van egy-két gyengébb darabjuk, az ecsetekhez értenek, ezt el kell ismernem.

De nézzük egyesével, mik jönnek:

01 bloomylicious

02 rose it up!

03 blow my mint

Az ezekhez hasonló babás szemhéjpúderek nekem borzasztóan állnak, bár az igaz, hogy a zöld a kép alapján elég egyedire sikeredett... ennek ellenére részemről ezek felejtősek.  
01 bloomylicious

Kétvégű jumbo ceruzám van már, ráadásul hasonló színben, így ez sem csigázott fel, bár praktikusnak tűnik.

01 rose it up!, 02 chaising lacy

Az Essence ilyen csomagolású rúzsait soha nem tudtam komolyan venni, most sem sikerült, és a világos szín sem túl szimpatikus. Ugorjunk, lesz itt még izgalmasabb dolog is. :) 
01 chaising lacy, 02 blooming tender

A stiftes pirosítók sem a szívem csücskei, nem látom ennek a kiszerelésnek az előnyét, bár az árnyalatok nem tűnnek rossznak - igaz, kicsit talán unalmasak.

01 rose it up!

A kiemelőfények mindig veszélyesek a pénztárcámra, de egyre inkább úgy gondolom, hogy számomra pont ebből érdemesebb kihagyni az olcsóbb verziókat, és jobb, ha helyettük befektetek egy drágábba, úgyhogy most ez sem hat(hat) meg . :)

01 blow my mint, 02 lovely lavender, 
03 blooming tender, 04 chaising lacy

A márka lakkjait már messze elkerülöm, ezekkel sem lesz másként. Jön még egy körömmatrica és egy hajpánt, ezek sem hoztak lázba.
Következzenek végre azok, amik viszont igen:Egy nagyobb és egy kisebb szemhéjecset (az utóbbi valószínűleg inkább korrektorhoz lesz ideális), egy szemöldökecset, púderecset és pirosítóecset. Mindet elfogadnám. :)Egy külön tok is érkezik, alapvetően nem az én színvilágom, de most mégis nagyon tetszik ez a levendula-csipke párosítás.Néhány applikátor és egy szempillagöndörítő is a kiadás részre, az előbbeket én nyugodt szívvel hagyom ki, göndörítőm pedig már van, így azt is, bár szépnek tűnik.Egy "korrektorszivacs" és egy csepp formájú smikszivacs is jön, remélem, az utóbbi jobban sikerült, mint a kínálat korábbi borzalmas darabja.A kabuki és az összecsukható hajkefe már ismerős lehet, ahogy elnézem, csak a színeken változtattak.


Ti mit szóltok a Bloom me up!-hoz?:)


A képek forrása: pinkmelon.de

Ajánlom Neked

12 megjegyzés:

 1. Az ecsetek tokkal együtt nagyon ígéretesek. Vajon egyesével lehet majd megvenni az ecseteket, vagy egy készlet lesz a tokban? Mindenesetre a púder, a pirosító, és a kabuki kívánságlistás. És a barackszínű lakk. Egyszerűen nem találok sehol igazán szép barackszínű lakkot.

  A trendkiadásról: az Essence évek óta ellövi ezt a "tavasz-virág" témát, mostmár jó lenne látni valami újat. Dicséretes viszont, hogy rengeteg az új termék, szerintem ez máskor simán lefedne két trendkiadást is.

  VálaszTörlés
 2. Az ecsetek és a tok nagyon tetszik, más engem sem nagyon hozott lázba!:)

  VálaszTörlés
 3. az ecsetek nagyon szuperek! vajon behozzák ezt otthonra? mindenképpen szeretném őket.. *_*

  VálaszTörlés
 4. Jujj..hát az ecsetkészlet must have! :D

  VálaszTörlés
 5. Az ecsetkészlet nekem is nagyon bejövős. Biztosan megkérem anyukámat, hogy szerezze be nekem Németországba ( Romániában nem lehet kapni), és a lakkok is tetszenek...úgy látom,hogy pasztel lakkok, amit imádok. :D

  VálaszTörlés
 6. Néztem a külföldi blogokat, sajnos hozzánk csak a kollekció fele jut el, az ecsetek, kiegészítők nem jönnek sajnos :(

  VálaszTörlés
 7. Nagyon várom ezt a kiadást, az ecsetek nekem is felkeltették az érdeklődésemet :)

  VálaszTörlés
 8. Magyarországra pont nem jönnek az ecsetek, csak 4 országban lesznek kaphatók.

  VálaszTörlés
 9. Engem csak a lakkok érdekelnek, főleg a fedésük :)

  VálaszTörlés
 10. Bianka Barabás: Az ecsetek tetszenek nekem is. :)

  N.: Egyesével vannak az ecsetek és külön a tok, üresen. Csak a fotón szerepelnek így... kicsit megtévesztő. Mondjuk én is fogalmazhattam volna egyértelműbben. :)
  Szép barack lakkot én sem igazán tudok mondani, egy ideje már nem is próbálkozom velük, annyira gyatra a legtöbb. :/ És igen, ez a tavasz-virág téma tényleg minden évben felbukkan náluk.

  Tatus: Nekem is azok tetszenek! :)

  Lora: Éjjel még azt hittem, igen, de ahogy most utánanéztem, nem valószínű. :( Én azért reménykedem benne, hogy ha máskor nem is, a nyár végi kínálatfrissítéskor jönnek ehhez hasonló ecsetek.

  M.: Egyetértek!

  bokorbogi93: Romániában még mindig nincs Essence? Pedig szerintem lenne kereslet rá. Tudom, megragadtam a hozzászólásod lényegét, de tényleg meglep, hogy ott nincsenek jelen még most sem.

  Névtelen: Most látom én is... kár. :( Végre valami tetszik Essence-éktől, erre nem hozzák be.

  Megaera: Jaj, most már duplán sajnálom, hogy nem jönnek az ecsetek... lelkesek lettetek ti is, aztán tessék, épp az ecsetek nem lesznek. :/

  Névtelen: Pont most olvastam... olyan kár. :(

  Szilvia A.: Bevallom, én már nem nagyon merek a márka lakkjaival próbálkozni, de hátha ezek jobban sikerültek. :)

  VálaszTörlés