Catrice,

Catrice Crushed Crystals - PLUMdogMillionaire

február 03, 2014 Arabella 8 CommentsA rózsaszín csoda után a Catrice újdonságai közül a PLUMdogMillionaire-t kentem fel, hiába állok hadilábon a lila színnel. Ugyanis bár sok különleges lakkot volt szerencsém látni az utóbbi időben, ez az üvegében mindet fölülmúlja.


Hol hidegebb, hol melegebb lila alap rengeteg kék és rézben játszó pink csillámmal. Mesés, tényleg. Odáig meg vissza vagyok érte üvegen keresztül - és pontosan csak így.
Eddig tart a dicshimnusz, mert más fronton már nem győzött meg ennyire.
Az ecsete ennek sem az igazi, akár csak a Call Me Princess-nek, de itt már az állaggal is vannak gondjaim. Olyan híg, hogy többször is lecsöppent az ecset szárától, de közben a körmön mégis szinte lehetetlen a megfelelő irányba terelni, olyan, mintha nagyon sűrű is lenne. A fedése sem kiemelkedő, igaz, nem is vészesen gyenge, vagy két vastag, vagy három vékony réteg szükséges belőle.

Ami pozitív, az az, hogy a csillámok felkenés után sem tűnnek el, mint sok más lakk esetén, ha jobban ráközelítettem volna a körmömre, ugyanolyan határozottan felfedezhetők lettek volna a kék és a réz-pink darabkák. De sajnos mindez hiába, valahogy... nem működött rajtam ez a lakk. Hiába láttam önmagában szépnek, a kezemen nem mutatott jól. Azt hiszem, a bőrszínem a probléma oka, a lilának ezzel az árnyalatával úgy látszik, nem vagyok kompatibilis.

Már az előző Crushed Crystals lakknál is írtam, hogy nem annyira érdes, mint a többi sand lakkom, ez erre is igaz, sőt. Megkockáztatom, hogy ez már nem is "igazi" homoklakk. Engem sem a tapintása, sem a kinézete nem emlékeztetett homokra, inkább csak enyhén érdes csillámos matt lakk. Továbbá a sand társaihoz képest ez nem is fakult ki (az összes eddig általam próbált sand körömlakk fakóbb lett száradás után, mint amilyennek az üvegben tűnt), ez azt hiszem, inkább pozitívum, de a "nem is sand" gyanúmat tovább erősíti.

A tartóssága sem győzött meg, a képeken alig másfél napos, és a hüvelykujjamon máris megkopott, igaz, csak minimálisan.

A lilánál sokkal erősebb tagjai is vannak ennek a családnak, a Call Me Princess is remek, de a piros sem kutya. De még mennyire nem - viszont arról majd csak néhány nap múlva mesélek. :)

Ui.: Tegnap írt róla Odil is, nála is megnézhetitek! :)


Ajánlom Neked

8 megjegyzés:

 1. Oh, ez a lakk csodaszép! Kell nekem is! :D

  VálaszTörlés
 2. Én minden hibájával együtt elfogadnám.Imádom a lilát! :D

  VálaszTörlés
 3. Lexa: Ha a gyengéivel ki tudsz békülni a színéért cserébe, akkor hajrá! :)

  bokorbogi93: Ha a lila lenne a kedvenc színem, valószínűleg én is jobban szeretném. :)

  VálaszTörlés
 4. Eh, Odil is írta katasztrófa a tartóssága, pedig hétvégén akartam venni pár darabot az új lakkokból, de most nem tudom mi legyen :(

  VálaszTörlés
 5. Én katasztrófának azért nem mondanám (a katasztrófa-kategóriás nálam az IsaDora smaragdja, úgy pattogott, hogy én szégyelltem magam helyette), de ez a lila tényleg nem acélos. A rózsaszín és a piros viszont szerintem még bőven a tűréshatáron belül van. :)

  VálaszTörlés
 6. De kár érte, pedig milyen gyönyörűséges! :( Mondjuk lehet még a tartósságával és a felkenésével kapcsolatos problémák sem tartanának vissza a megvásárlásától, ha lenne a közelemben Rossmann, vagy ha nem lenne vagy 10 féle lila körömlakkom :D

  VálaszTörlés
 7. Megértem, hogy tetszik, mert még én is gyönyörűnek látom (főleg az üvegében, bár igazából körmön is szép, csak a bőrszínemmel valahogy nem az igazi), pedig általában nem vagyok különösebben oda a lila lakkokért. :)

  VálaszTörlés
 8. Jaahj gyönyörű ez a lakk *-* Azt hiszem most már muszáj megvennem :D
  www.nikkiifashioon.blogspot.hu

  VálaszTörlés