bordó,

Seche - Bella

január 07, 2014 Arabella 6 Comments


Ez a lakk is a Ruby Pumps sorsára jutott, szerettem volna még decemberben írni róla, de aztán sok más körömlakkot kipróbáltam, ami prioritást élvezett, így ő januárra csúszott.

Bevallom, a Nailland-nél a Seche lakkjai keltették fel legkevésbé az érdeklődésem, ha nem választhatok egy színt a kínálatukból, valószínűleg egy pillantásnál nem is méltattam volna többre őket. Erről egyrészt a kínálatuk tehet, mert nagyon szokványos alapszínekkel van tele, de "hibás" az üveg is, ugyanis tompábbnak tűnnek az árnyalatok benne, mint amilyenek valójában -  ezt a jelenséget egyébként már néhány korábbi Catrice lakknál is észrevettem.  


Az ecsete teljesen egyszerű, ha lapított lenne, én boldogabb lennék, pláne, hogy a lakk állaga sem a legjobb, így elkélne hozzá egy profibb ecset.
Visszatérve az állagára: Nem tudom pontosan megmondani, hogy mi a gond vele. Egy biztos, sajnos küzdenem kellett vele. Viszonylag folyós, tehát szeret máshová is kerülni, mint ahová kellene, ugyanakkor a sűrű lakkok jellemzője is igaz rá, nehéz belőle oda juttatni, ahová szeretnénk.

Két réteg kellett belőle a megfelelő fedéshez, a tartóssága a közepesnél kicsit gyengébb, a második nap végére már megkopott.

Hogy a színéről is ejtsek néhány szót: a Bella sem a legkülönlegesebb, legegyedibb árnyalat, amit valaha láttam, de mégis ez volt az egyetlen, ami kicsit is csábított. Nyilván a neve miatt is szimpatizáltam vele, de tudjátok, hogy hozzám a pirosas színvilág nagyon közel áll. :) Felkenve majdnem csak egy sima bordó, de azért egy picinyke csavarral feldobták, én látok benne egy enyhe lilás és mályvás tónust is.

Ami esetleg felmerülhet, és nekem is eszembe jutott, az az, hogy mennyire hasonlíthat az Orly Smolder-hez. Kétségtelenül hasonlóak, és bár a Bella sem áll távol tőlem színügyileg, a vetélytársát sokkal-sokkal szebbnek látom, mélyebb, teltebb, tüzesebb. De nem fecsegek az Orly-ról többet, ha végre sikerül lefotóznom, megmutatom majd egymás mellett is őket. :)

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. Én a Memoire-t rendeltem meg a webshopból, már alig várom hogy megérkezzen... most kicsit izgulok azért, hogy jó döntés volt -e?

  VálaszTörlés
 2. Rákerestem, nagyon szép színnek tűnik - én ritkán mondok ilyet visszafogott árnyalatokra, de tényleg tetszik. :) Éppen a Bellával is el lehet boldogulni, még ha kicsit bajos is, de remélem, a Memoire könnyebben kezelhető lesz.

  Ha kipróbáltad, majd írd meg, hogy bevált-e! :)

  VálaszTörlés
 3. Tőlük egy tejcsoki-tejeskávé színt választottam, azóta sem nézelődtem túl sokat ennél a márkánál mert tényleg elvonja a figyelmet az összes többi márka összes többi lakkja :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 4. Ugye? :) Valahogy a többi márkát sokkal érdekesebbnek találtam. :)

  VálaszTörlés
 5. Szia, elkészültem a Memoire tesztjével, ennek is elég "érdekes" az állaga, nehéz vele bánni. Ha van kedved kukkants be hozzám a részletekért :)

  VálaszTörlés
 6. Köszi, hogy szóltál, máris olvasom! :)

  VálaszTörlés