BeYu,

Golden Rose 3D Glaze Top Coat - 14

december 08, 2013 Arabella 6 CommentsA szerzeményes bejegyzés után ezt a Golden Rose lakkot többen is szerettétek volna látni külön is, így igyekeztem volna minél hamarabb megmutatni, de aztán egy kis akadályba ütköztem. 


Az üvege kifejezetten tetszik, egyszerű, jól tárolható és masszívnak is tűnik. Az ecsetével sincs gondom, lapos és lekerekített, meglepően könnyen boldogultam vele. :) Hogy akkor mi volt a gondom? Az, hogy rá kellett jönnöm, nagyon kevés alapszín fölött működőképes.


A kép minősége gyatra, de az jól látszik rajta, ami a távolabbi fotókon nem igazán: a 14-es fedőlakk nem teljesen áttetsző, van egy kis opálos-tejes jellege már a folyadéknak magának is. Továbbá a benne lévő pelyhek sem semleges színűek, van itt kék, zöld és pink is, na meg elvétve egy-két arany és narancs.


Szinte a készletem összes darabján kipróbáltam, mire rábukkantam erre a kissé elfeledett BeYu lakkra (a 327-es számot viseli, én még valamikor tavasszal vettem, azt hiszem, azóta már nem is lehet kapni). Ez egy türkiz mikrocsillámos liláskék, fölötte lett a legvállalhatóbb a Golden Rose.A BeYu-ból két réteget láthattok a körmömön, a Golden Rose-ból pedig egyet.
Bevallom, én képtelen vagyok eldönteni, tetszik-e ez a hatás... néha, ha nagyon belemerülök és sokáig nézem, igen, már-már galaxisra emlékeztet. De máskor, főleg távolabbról inkább tűnik furcsának (és nem jó értelemben), mint szépnek, mert hiába a sok színes pehely, az opálos alapszín még ezt a liláskéket is lebutítja. Nem tudom teljes meggyőződássel azt mondani, hogy szebb ez a szín vele, mint nélküle. És higgyétek el, tényleg ezen az alapon volt a legelfogadhatóbb.

A véleményem pozitív irányba dőlésén az sem segít, hogy a száradásával sem vagyok teljesen elégedett, még a felkenés után két órával is sikerült belenyúlnom, pedig kifejezetten vékonyan vittem fel, és gyorsszárító fedőlakkot is tettem rá.


Ha tetszik nektek, talán egy próbát megér, de én azt mondom, vannak ettől jobb, kihasználhatóbb lakkjai a Golden Rose-nak. :)

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. A képeken most nekem is tetszik, de amíg a körmömön volt, folyamatosan változott a véleményem róla.
  Ejj, azt hiszem, csak muszáj lesz újra felkennem, hátha akkor végre sikerül eldöntenem, hányadán is állok vele. :)

  VálaszTörlés
 2. Azta, mennyire jól áll Neked ez a manikűr!!! Nagyon szép :-)

  VálaszTörlés
 3. nekem a jelly jewells-es verzió van meg (miben más?), és Carmenesque Kriszta által is bemutatott verzióban (a számomra mumus kék Barry M. szintén gelly lakkal) próbáltam ki én is. és mivel az a lakk nem jött be (nem tudom szépen felkenni), egyelőre mással még nem társítottam (és mert mostanában 99%-ban liquid sand lakk van rajtam vagy a szép ascalon a-england, amiket kár lenne "elrontani" fedőlakkal.
  sajnálom, h inkább nem ez számodra (és most picit én is jobban félek tőle, bár nem hiszem, h 100%-ig ugyanaz a lakk --de aztán lehet, h mégis, hiszem tök ugyanilyennek tűnik, csak a neve más!- nem akarom, h lassan száradjon! o.O

  VálaszTörlés
 4. You You, Djkaty: Örülök, ha tetszik nektek! :)

  Dyna: Hú, láttam pedig Carmenesque posztját, de mégsem esett le, hogy nagyon hasonlóak (azt én sem tudom, hogy miben különbözik a két család). A száradásán talán azzal segíthettem volna, ha várok kicsit a kék után (én ahogy végzek mindkét kezemen, szinte egyből kezdem is a következő réteget felkenni, ami ilyen szempontból nem a legjobb...), legközelebb majd megpróbálom úgy.
  Remélem, ha újra sorra kerül, neked majd beválik a Jelly jewells-es verzió, mert a lányoknak köszönhetően már nekem is sikerül egyre inkább szépnek látni. :)

  VálaszTörlés