körömlakk,

Max Factor Glossfinity - Candy Rose

október 26, 2013 Arabella 5 CommentsBár több árnyalat is nagyon tetszett, eddig csupán egy Glossfinity-m volt. Annak ugyan a minősége is meggyőzött, de... még így is roppant drágának tartom ezeket a lakkokat. Plusz ha már ennyit áldozok egyetlen körömlakkra, akkor inkább egy OPI mellett döntök. Viszont nemrégiben voltak a Glamour-napok, és a féláras Max Factor kuponnal persze, hogy két Glossfinity-t hoztam el, a régóta vágyott Burgundy Crush-t és a Candy Rose-t.

Elsőként a Candy Rose-t kentem fel, erre voltam kíváncsibb, mert ez volt a kockázatosabb választásom, ugyanis általában elég csúnyán be szoktam fürdeni a természetes színekkel.

Az állaga szuper, kell belőle két réteg, úgy viszont már tökéletes, ez világos szín esetén azt hiszem, megsüvegelendő. A száradása átlagos, a tartóssága pedig jó, én csak a harmadik napon véltem felfedezni egy nagyon kicsi kopást a végeken.

De térjünk vissza a színére: azt hiszem, elég trükkös árnyalat ez. Mert majdnem nude, de mégsem, hiszen ha nem is határozottan, de elüt a bőrszínemtől. Mélyebb és talán mályvásabb attól. Meggyőződésem, hogy ezért nem néz ki annyira rosszul a kezemen, mint a többi hasonló lakk.:)  Ennek ellenére sem érzem úgy, hogy az én árnyalatom, én élénkebb/sötétebb színekkel érzem igazán elememben magam, viszont az tagadhatatlan, hogy nagyon elegáns és egy szép, visszafogott alapdarab.

A natúr színek kedvelőinek és a kevésbé bátraknak egyértelműen ajánlom, nem csodálnám, ha gyorsan a kedvencük lenne, a sötét és feltűnő lakkok barátai pedig azért vessenek rá egy pillantást, mert néha nem árt egy kis változatosság.:)

Ajánlom Neked

5 megjegyzés:

 1. Csodaszép ez az árnyalat, nagyon tetszik! :)

  VálaszTörlés
 2. Nekem nagyon tetszik, szerintem gyönyörű ez az árnyalat!

  VálaszTörlés
 3. én imádom ezt a sápadt mályvás-rózsás árnyalatot, lehet, h be is szerzem! :)

  VálaszTörlés
 4. Szép nagyon, bár még mindig nem barátom a mályva lakk, de másokon szívesen elnézegetem :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 5. Megaera, Katie: Örülök, ha elnyerte a tetszéseteket.:)

  Dyna: Ha szereted a kicsit visszafogottabb árnyalatokat, nem fogod megbánni, mert a minősége szerintem remek.:)

  Reni: Igen-igen, hasonlóan vagyok én is a natúr lakkokkal (nude, mályva, stb., ebből a szempontból egy kalap alá veszem őket), másokon nagyon tetszenek, néha én is megkívánom őket, még azt is mondom, kell egy ilyen is, de nem szerelem, mint a pirosak vagy méregzöldek.:)

  VálaszTörlés