Essence,

Essence Beauty Beats – Girls On Tour With Justin Bieber Trend Edition

szeptember 01, 2013 Arabella 6 Comments

Igen-igen, az Essence még egy trendkiadással előrukkol. Már itt, az elején bevallom, ez sem tetszik annyira, mint a Metal Glam, és nem (csak) Justin Bieber miatt. 

01 baby, baby, ooh!, 02 I´m backstage, 03 as long as you love me

A szemhéjpúderek közül talán a lila még egész érdekes lenne, de... de van már hasonló színem, a többi meg... meh, nekem ezek most nagyon nem, bocsánat. 


01 the biggest fan

 Egy kettő az egyben tusfilc is érkezik, engem most ez sem hozott lázba. 


01 groupie at heart, 02 eenie meenie, 03 I´m backstage

A szájfények már biztatóbbak, legalábbis számomra. A 02-es kifejezetten tetszik, igaz, van már hasonlóm, a mentára pedig nagyon kíváncsi vagyok. 
01 swaaag!

Természetesen ebben a kiadásban is lesz egy highlighter, ez már világosabbnak tűnik, de azt hiszem, ezt is nyugodt szívvel az állványon fogom hagyni. 
01 groupie at heart

A pirosító egész különlegesnek tűnik, fáradt piros vagy pirosas pink, nem is tudom, melyik a jobb megnevezés erre a színre. Szép, de szerintem ezt is kihagyom. 

01 baby, baby, ooh!, 02 i’m backstage, 
03 as long as you love me, 04 groupie at heart

A lakkok közül egyedül a 03-as tetszene, de van már hasonlóm, és tartok tőle, hogy a tartósságuk is kifogásolható lesz."Újságmintás" manikűrhöz is érkeznek kiegészítők, szégyenszemre én még nem próbálkoztam ezzel a technikával, de azt hiszem, én inkább maradnék a hagyományos verziónál.


Hajgumikat is kapunk, ezekkel szerintem már nem az én korosztályomat célozták meg.:)


Nektek hogy tetszik ez a trendkiadás?:) 


Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. Juj, nekem a lila szemhéjpúder és a lila körömlakk nagyon tetszik, kíváncsi leszek rá. Viszont azt a mentás szájfényt sehogy sem tudom emberi lényen elképzelni :O

  VálaszTörlés
 2. Nem igazán utazok essence-ben, két dolgom van csupán tőlük, de azok az állandó termékekből vannak, de ettől független mindig kíváncsian lesem a róluk szóló posztokat, és egyre több a trendkiadásuk, és egyre unalmasabbak. Eddig legalább mindig volt valami, amire azt mondtam, hogy milyen szuper, de újabban nagyon nem jön át egyik sem, ez főleg és nekem se kizárólag JB miatt. Ezek olyan színek, amiket én akármelyik drogériában fel tudok mutatni. Átlagos. Bár arról a mentás témáról remélem valaki ír posztot, ugyan hogy néz ki. :D

  VálaszTörlés
 3. A körömlakkok szépek, de egy ideje nem válogatok az essence állványról lakkokat, mert mindig csalódok. :/ Kíváncsi leszek.

  VálaszTörlés
 4. hm.. semmi sem fogott meg annyira.. :(

  VálaszTörlés
 5. Nem, ez valóban nem nagy durranás, a lakkok sem, esetleg a tus-filc érdekelne majd. :)

  VálaszTörlés
 6. Megaera: Én éppen el tudnám, de csak akkor, ha nagyon pigmentált, ha csak enyhe fénye lesz, az úgy valóban nem lenne túl szerencsés.

  Eszter: Szinte teljesen egyezik a véleményünk. Én egy időben nagyon szerettem az Essence-t, de az utóbbi pár hónapban már egyáltalán nem tudtak megmozgatni. Az alapkínálat sem, de a trendkiadások meg főleg.
  A menta dolgokról én is remélem, ír valaki.:)

  Vedina007: Én sem, sajnos a tartósságuk kritikán aluli.:( Legalábbis az állandó szortimentben lévőké.

  M.: Engem sem.:(

  Réka: Szerintem sem lett túl érdekes ez a trendkiadás.:(

  VálaszTörlés