BB krém,

E-bay, baglyok

április 11, 2013 Arabella 6 Comments


Már jó ideje ideje erős kislány vagyok, és az E-bay közelébe sem megyek. Azonban tegnap este megtört a jég, és elkezdtem nézelődni. A kozmetikai részre éppen csak rápillantottam, de a bizsuk közé már bevetettem magam, és... nos, egyből lett jó néhány kiszemeltem, arra gondoltam, megmutatom őket.:)


 LINK

Az első egy sima baglyos nyaklánc. Igen, tudom, ilyen már mindenkinek van, de engem csak most ért utol a bagolymánia. Ráadásul annyiszor éreztem már reggelente, hogy hopp, ehhez az összeállításhoz mennyire passzolna egy ilyen lánc... Azt hiszem, ha elcsábulok, nagyon fogom szeretni és leszaggatni sem lehet majd rólam.
Ez is egy elég népszerű darab, de talán a kövek miatt mégis kicsit egyedibb, mint az előző, viszont ez lehet a hátránya is: nem tűnik annyira sokoldalúnak. De attól még aranyos, nagyon aranyos... 


LINK 

Azt hiszem, ez a szív elég megosztó, vagy nagyon tetszik valakinek, vagy nagyon nem. Nos, én az előbbiek táborát erősítem, olyan... "rockosnak" látom, ráadásul a kedvenc piros felsőmhöz is nagyon illene.  

 

LINK 

Kicsi baglyok sok színben, nem kifejezetten nőiesek, de szerintem pont ezért vagányak.:) LINK

Ez volt az első baglyos bizsu, amire rábukkantam, szintén nagyon sok színben kapható, a kép nem a legjobb minőségű, de a feketét, lilát és zöldet egyaránt elfogadnám belőle. 

 

LINK 

Ez a kis szépség már nem tartozik az egydolláros vonulathoz -igaz, nem is kerül sokkal többe-, és bár a babakék és barack/halványabb korall nem az én színem, úgy érzem, erre szinte biztosan lecsapok, csodaszép szerintem.:)Az utolsó bizsu ez a nyakék, szeretem az ilyen, kicsit nagyobb darabokat is, nagyon tetszene, viszont drágállom. Jaj, és bézsben is van, nem csak sárgában!Végül pedig egy kozmetikum, amivel már szemezek egy ideje: Skin Food Good Afternoon Honey Black Tea BB krém. A Skin 79 Vital-omat már idestova fél éve használom egy rövidebb időszak kivételével minden nap, és azt hiszem, lassan a végére fogok érni, ideje lesz utánpótlást keresni. Most ez a mézes-fekete teás tűnik a legszimpatikusabbnak.


Nektek van ezekhez hasonló bizsutok, esetleg próbáltátok a BB-t?:)

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. Mostanában én is bele vagyok szerelmesedve a baglyos medálokba (és a baglyokba is)! Nyakláncnak és fülbevalónak is hordanám őket, viszont nem szívesen rendelek a netről. Ha nem találok elfogadható áron az üzletekben, biztos hogy ékszeralapanyagokból barkácsolok majd magamnak egyet... :)

  VálaszTörlés
 2. Igen, tudtam, hogy te is szereted a baglyokat.:)

  Eleinte én is tartottam a netről való rendeléstől, de aztán rájöttem, hogy itt a legolcsóbbak az ilyen kis bizsuk. Sajnos az alapanyagok beszerzése is többre rúgna, pedig ha lenne szabadidőm, szívesen készítenék ilyesmit.:/

  VálaszTörlés
 3. Holnap beszerző körútra indulok más kreatív vonatkozásban, és szétnézek ezen a téren is, mik a lehetőségek. (Persze sejtem én is, hogy nem olcsóság, de webáruházakban láttam egész elfogadható árakat is.) Majd beszámolok róla, végül mire jutottam. : )

  VálaszTörlés
 4. A barack-babakék bagoly mennyire cuki már?? :D

  VálaszTörlés
 5. Én nem vagyok bagoly fan, de a második képen lévő nyaklánc nagyon tetszik, és az a szív nyaklánc is! :)))

  VálaszTörlés
 6. Brigi: Mindenképp írd majd meg, mire jutottál!:)

  hkorinna: Ugye?:) Azóta arra már le is csaptam.:)

  xstrawberrykissx: Eddig én sem kimondottan voltam, de most nagyon megszerettem a baglyos dolgokat.:)

  VálaszTörlés