Bourjois,

Januári kedvencek

január 31, 2013 Arabella 8 Comments


Kezdek rájönni, hogy a sminkelésre fordítható időm és a kedvencek száma mindig egyenesen arányos egymással, nos,a januárom minden volt, csak szabadidőben gazdag nem, főként a vége. Azt hiszem, ez meglátszott kissé a blogon is, februárban igyekszem kicsit tartalmasabb bejegyzésekkel jelentkezni.:)

Amit rendületlenül minden nap előkaptam, az az E.L.F. szemöldökszínezője volt, erről nagyon szeretnék bővebben is írni, csak a képekkel nem boldogultam eddig, de ha meglesznek, jön a részletesebb véleményem róla.
Komolyabb szemsminkkel bajlódni szinte soha nem volt időm, úgyhogy javarészt megint a Painterly-t nyúztam, egyszerű, gyors, ilyenkor tökéletes.


A karikák az utóbbi hetekben elmaradhatatlan kiegészítőim voltak, így aztán a Catrice korrektora is gyakran előkerült, nem hinném, hogy ez a legjobb a világon, de egész jó kis darab.
A Bourjois rúzsról nemrégiben áradoztam,  jóformán csak ezt használtam egész januárban.
 

A Mellow Mauve pirosító már decemberben is szerepelt a kedvencek között, és töretlenül itt a helye most is, napról-napra jobban megszeretem.
A Douglas highlightere sem maradhatott el, ha csak két perccel is több időm volt reggelente készülődni, egy kis életet, fényt varázsolt a fakó bőrömbe.


Azt hiszem, a legkevésbé az meglepetés, hogy ez a lakk (The World Is Not Enough) bekerült a kedvencek közé, szinte rögtön sikerült belopnia magát a szívembe. Fel-felkentem ugyan más színeket is, de mindig rövid úton visszatértem ehhez, legszívesebben csak ezt láttam volna a körmeimen januárban.


A Balea Cukorfalat testápolóját is sokat használtam, de a testápolási körből most inkább ezt a Fleur de Santé tusfürdőt választottam, iiisteni málnaillata van, és minden egyéb tulajdonságával is elégedett vagyok.


Nem beauty, de muszáj megemlékeznem erről a teáról.:) Valahol már írtam, hogy eddig nem nagyon szerettem a gyümölcsös verziókat, és igazából még most sem a szívem csücskei, de így is azt mondom, hogy ez zseniális, érdemes tenni vele egy próbát, mesés íze van.

Illatot most kivételesen nem választottam, kevesebbet parfümöztem, mint általában, vagy ha mégis, a Lady Milliont próbáltam (el)használgatni, egy-egy pillanatra egész finomnak érzem, de nem gondolom úgy, hogy a kedvenceim között lenne a helye.


Ti mit használtatok gyakran ebben a hónapban?:)

Ajánlom Neked

8 megjegyzés:

 1. „januárban igyekszem kicsit tartalmasabb bejegyzésekkel jelentkezni”

  februárban, sajnos már eltelt egy hónapunk :-(

  A FDS-tusfürdőt ki kell próbálnom, mert imádom a málnaillatot, és nenek a csomagolása is nagyon tetszik :-)

  VálaszTörlés
 2. Jaj, annyira a címre koncentráltam, hogy elírtam, köszönöm, hogy szóltál.:)

  Szerintem érdemes vele tenni egy próbát, főleg, ha szereted a málnaillatot, mert tusfürdőhöz képest elég tartós és intenzív.:)

  VálaszTörlés
 3. Az a Teekanne tea nagyon finom!Ha még nem kóstoltad, érdemes a Feketeribizli citrommal változatot is megpróbálni, isteni, az a kedvenc teám :-)

  VálaszTörlés
 4. Azt még nem próbáltam, de akkor a legközelebbi az lesz.:)

  VálaszTörlés
 5. épp ezt a teát kortyolom, bár nekem nem a kedvenc teekannem, de mivel van vagy 15 féle belőle, mindig más kerül a kancsóba.
  az én kedvencem most (hetente változik kb.) a forest fruits, de télen a winter time és a magic moments se hagyható ki 3-4 naponta. :)

  VálaszTörlés
 6. A winter time-ot kóstoltam a minap, az is nagyon finom valóban!:)

  VálaszTörlés
 7. A teekanne teákat én is nagyon szeretem, a fruitkiss a kedvencem, de most van még téli, rumos és gyömbéres-citromos ebből a márkából ^^

  VálaszTörlés
 8. Azt hiszem, szép sorjában én is végig fogom próbálgatni az ízeket.:)

  VálaszTörlés