csacsogós,

Nailmail

szeptember 24, 2016 Arabella 40 Comments


Október elsejétől indul a Nailmail, egy új webshop csupa különleges körömlakkal: NCLA holok, Il était un vernis, Moo Moo Signatures, Pretty Serious. 
Én állok a dolog mögött.

In medias res. :)


Hónapok óta titkolózom és dolgozom a háttérben, nagyon jól esett most így, tömören, néhány mondatban megosztani veletek a megvalósuló álmomat.

Mint minden ember, én is úgy hiszem, hogy konyítok néhány dologhoz. Többek között ilyen a kereskedelem, a marketing és a weboldalkészítés. És vannak olyan dolgok, amiket rajongva szeretek - ebbe a halmazba tartoznak a különleges körömlakkok. Ideje volt összekapcsolni mindezt. 

Az agyam egy eldugott szegletében már több éve motoszkált ez a gondolat, viszont mindig elhessegettem azokkal, hogy még nem állok készen rá, biztos kevés vagyok én ehhez, és egyébként is...
2016. első felében azonban sokszorosan is rá kellett jönnöm, hogy senki élete nem tart örökké. Az enyém sem, és a szomorú dolgokból valami szépet akarok teremteni. Boldog akarok lenni. A körömlakkok pedig kétségtelenül azzá tesznek.


Tavasszal megérett az elhatározás, és onnantól kezdve rendíthetetlenül kitartok a Nailmail mellett. Hozzá kell tennem, hogy nem vagyok szerencsés típus, de hihetetlen módon minden körülmény elősegítette a haladást. Ha elbizonytalanodtam egy részletben, azonnal jött egy jelnek felfogható esemény, hogy merre tovább. Ha tanácsra volt szükségem, olyat kaptam, ami segített, és az ütemezett lépéseket is sikerült hellyel-közzel tartani.


Mától él az oldal, pontosabban rendelni még nem lehet (majd október elsejétől), de minden más elméletileg már működik. :) Apróbb hiányosságok még előfordulhatnak, mert egyrészt tesztidőszak van, másrészt én is folyamatosan játszom vele.

A közösségi oldalak felületei is elkezdtek éledezni:
Facebook
Instagram
Twitter


Nagyon-nagyon sokat jelent nekem a Nailmail. Ez volt a nagy titkom, amiért az elmúlt időszakban a nehéz reggeleken is erőt vettem magamon, és tettem a dolgomat, amiért nem süllyedtem el a bánat bugyraiban, hanem minden velem történt rossz dolog után tettem hozzá egy kis jót. Ez az, amit a szeretteimtől kaptam. Hiánypótlás, bizalom és lehetőség tőlük. Egyszerre vagyok hálás, boldog és reményteljes.
És végre, végre-végre bátran beszélhetek róla!

A blog természetesen emiatt nem fog változni... illetve talán annyiban igen, hogy óhatatlanul is fel-felbukkannak majd Nailmailes lakkok itt, de azt hiszem, ez a legtermészetesebb.


Remélem, a Nailmailen keresztül át tudok majd adni nektek is némi boldogságot - a célom mindig ez lesz.

Most pedig kíváncsian várom a véleményeteket! :)

Ajánlom Neked

40 megjegyzés:

 1. Gratulálok, ez tényleg szuper! Drukkolok, hogy minden simán menjen a továbbiakban is! :*

  VálaszTörlés
 2. Arabella, meg akarlak ölelni. Egyrészt a kitartásod miatt, amivel ezt létrehoztad, másrészt meg a lehetőségért, amit ezzel nyújtottál - olyan lakkokat leszek képes beszerezni, amiről eddig álmodni sem nagyon mertem. Nagyon örülök a sikerednek és remélem minden flottul megy majd a későbbiekben is - és köszönöm! <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én köszönöm, és amióta olvastam a hozzászólásodat, legszívesebben mindenkit megölelnék. Olyan sok kedvességet kaptam ma, hogy szinte el sem hiszem. :)

   Törlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. dejó 😍 Nagy nagy gtatuláció hozzá ❤

  VálaszTörlés
 5. Gratulálok annyira örülök, hogy az leírhatatlan ☺ Sok sikert kívánok Neked,alig várom,hogy rendeljek 😊

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, nagyon-nagyon örülök, hogy örülsz! :)

   Törlés
 6. Gratulálok! További sok sikert kívánok! Alig várom, hogy rendeljek :)

  VálaszTörlés
 7. Szívből gratulálok, ez egy igen nagy lépés, amit tettél! Kívánom a legjobbakat neked és az üzlethez ��❤️❤️

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! Én is nagy lépésnek éreztem, szinte az alamuszi nyuszi nagyot ugrik esete, de meg kellett tennem. :)

   Törlés
 8. Istennő vagy! Gratulálok, ha tudnád mekkora örömöt szerzel ezzel másnak! <3
  Moci

  VálaszTörlés
 9. Gratuláloook! :) Sok sikert kívánok! :*

  VálaszTörlés
 10. Szívből gratulálok ehhez a hatalmas lépéshez! Szuper, hogy megvalósítottad az álmod és nem adtad fel, már önmagában ez a hozzáállás is inspiráló :) Csatlakozom a rendelés után ácsingózók táborához :P

  VálaszTörlés
 11. Szívből gratulálok! Nagyot mertél álmodni, s minden jel szerint meg is tudod mindezt valósítani - ez óriási! Sok-sok sikert kívánok Neked! Ezzel a remek lehetőséggel pedig máris örömet okoztál nekem. Nagyon várom már, hogy feladhassam az első rendelésem!
  ilda_bp

  VálaszTörlés
 12. Gratulálok! :) Jövök nézelődni az biztos! ;)

  VálaszTörlés
 13. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kezdem újra, mert megtréfált a rendszer :) Gratulálok és kitartást kívánok neked! Nagyon tetszik, hogy megvalósítottad az álmod, jó példa ez másoknak is :)

   Törlés
  2. Nagyon szépen köszönöm! Igyekszem minél kitartóbbnak lenni. :)

   Törlés
 14. Ez nagyon klassz, szívből gratulálok! És persze sok sikert a továbbiakhoz :)

  VálaszTörlés
 15. Szuper!! És hiánypótló, hiszen ezeket a márkákat nem lehet az országban elérni. Én is sok sikert kívánok Neked, én biztosan regisztrálni fogok! (-:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Úgy örülök, hogy hiánypótlónak találod! Amikor el kellett dönteni, hogy milyen márkák legyenek az indulásnál, pont ezt igyekeztem szem előtt tartani. :)
   Köszönöm szépen!

   Törlés
 16. Gratulálok és sok-sok kitartást hozzá. :)

  VálaszTörlés
 17. Annak ellenére, hogy egyáltalán nem vagyok nagy körömlakkozós - és megmondom őszintén, tegnap hirtelen nem is értettem, hogy akkor ez most így micsoda :DDD -, de nagyon gratula :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönöm!
   (Az külön jól esik, hogy annak ellenére írtál, hogy nem vagy nagy lakkozó. :) )

   Törlés
 18. Wow, szívből gratulálok, sok sikert neked! :)

  VálaszTörlés
 19. Hát ez óriási!! Gratulálok! Alig várom, hogy rendelhessek meg a posztokat is :) Le a kalappal, ez csodálatos dolog, minden jót a továbbiakhoz!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, olyan jó, hogy te is ilyen pozitívan reagáltál! :) (Bevallom, a te véleményedre - mivel rendszeresen hozzászólsz - mindig fokozottan kíváncsi vagyok.)

   Törlés