zene

A hét zenéje: Jingle Bell Rock

december 02, 2012 Arabella 5 CommentsA héten tootális karácsonyi hangulatba kerültem, köszönhetően az Xmas projektnek is.:) Általában nem hallgatok könnyedebb, kicsit "gagyi" zenéket... kivéve ilyenkor, ebben az időszakban jöhet minden ünnepi muzsika, még akkor is, ha kissé suta.:)
Nagyjából szerda óta nem akar kimenni a fejemből a Jingle bell rock, ezt dudorászom naphosszat, a környezetemben lévők legnagyobb örömére.:D


Ti mit hallgattatok legtöbbet a héten?:)

Ajánlom Neked

5 megjegyzés:

  1. Már én is gyűjtögetem a karácsonyi zenéket :) A klasszikusok, musical-részletek, Szinetár-Bereczki karácsonyi duett lemez és a rockabilly feldolgozások nagyon mennek nálunk :)

    VálaszTörlés
  2. Cuki! :) Én a ma délelőtti hóesésnél kattantam be teljesen, nálam örökös favorit a Wham! Last Christmas, ilyenkor mindig bevillannak a kisgyerekkori ünnepek, ennek hallatán mindig olyan erős de ugyanakkor végtelenül boldog érzés kerít hatalmába :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  3. Bellala: Én most épp újakat próbálok keresgélni.:)

    Reni: Nálunk sajnos nem volt hóesés.:(

    VálaszTörlés
  4. Na igen, én is keresgélek újakat, minden évben bővül a repertoár, évek/stílusok szerint vannak cd-n, meg lassan az mp3ra is töltök fel párat, autózáshoz (nem ér röhögni, de a kocsiban is van ilyenkor a pohártartóban egy illatos mécses meg picuri díszek).

    VálaszTörlés
  5. Hümm... szerintem ez aranyos, szívem szerint én is mindent kidekorálnék ilyenkor.:)

    VálaszTörlés